Στις εργασίες της 151ης Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε. ο Δήμαρχος Αλίμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου οι εργασίες της 151ης Ολομέλειας της Επιτροπής των Περιφερειών της Ε.Ε., όπου είχε την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, από κοινού με άξιους συναδέλφους του, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Αυτή τη φορά η Ολομέλεια συνέπεσε με την “Εβδομάδα των Περιφερειών”, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στις Βρυξέλλες Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες από όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Κοινός τόπος των περισσοτέρων, εντός κι εκτός συνεδριάσεων, είναι ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί έχουν αυξημένες προσδοκίες από την Ε.Ε. Και για να ανταπεξέλθει σε αυτές, η Ευρώπη πρέπει να γίνει περισσότερο αποφασιστική, αποτελεσματική και γρήγορη. Περισσότερο “πολιτική” και λιγότερο “γραφειοκρατική” και δυσκίνητη.

Και, φυσικά, να αξιοποιήσει περισσότερο τους Δήμους και τις Περιφέρειες, που είναι πιο κοντά στους πολίτες, από οποιονδήποτε άλλον θεσμό.

Προτάθηκε για αντιπρόεδρος στο RenewEurope ο Δήμαρχος Αλίμου

Στο #RenewEurope στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έκαναν την τιμή στο Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη οι συνάδελφοι του να τον προτείνουν για τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Απασχόλησης, Έρευνας & Πολιτισμού (SEDEC). Η ψηφοφορία θα γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο στις Βρυξέλλες και, αν όλα πάνε καλά, θα είναι η πρώτη φορά που Έλληνας θα αναδειχθεί στη συγκεκριμένη θέση.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 15 Οκτωβρίου 2022]

Scroll to Top