Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Διαβάστε Το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, Στον «Παλμό Της Γλυφάδας»…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Διαβάστε το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, στον «Παλμό της Γλυφάδας»:

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΛΕΜΕ «ΝΑΙ»

10.000.000€ από το ΕΣΠΑ για το Ειδικό Σχολείο Γλυφάδας

Eνα πρότυπο ειδικό σχολείο (νηπιαγωγείο και δημοτικό) πρόκειται να ανεγερθεί στη Γλυφάδα, σε οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σ. Βέμπο, Λόντου και Σάκη Καράγιωργα.
Η χρηματοδότηση εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ και είναι ύψους 9.996.418,32€ (ΑΔΑ: ΨΞΠΜ46ΜΤΛΡ-Ξ6Ω). Η Δημοτική Αρχή είχε προαναγγείλει τη δημιουργία του ειδικού σχολείου τον Ιανουάριο του 2021, όμως πολλές γραφειοκρατικές και λοιπές διαδικασίες αλλά και η αναζήτηση χρηματοδότησης καθυστέρησαν το επόμενο βήμα… Από την 1η Αυγούστου 2022, το όραμα δρομολογείται προς υλοποίηση και ξεκινά ένας νέος μαραθώνιος προθεσμιών που πρέπει να τηρηθούν για να αποκτήσει η Γλυφάδα ένα σχολείο που θα αξιοποιηθεί επιπλέον ως συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο.

Διαβάστε Ακόμα:

#Ένθετο ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

  • Μαζί και στις διακοπές με 4 σελίδες γεμάτες Σταυρόλεξο, Sudoku, Ομοιότητες – Διαφορές, Μπερδεμένα Πράγματα, Λαβύρινθους, Μαθηματικά ακονίσματα..

Εργασιακά:

  • Διευκρινίσεις σχετικά με τις μισθολογικές και άλλες ρυθμίσεις της ΣΣΕ των επισιτιστικών καταστημάτων σύμφωνα με την Εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας

Γλυφάδα:

  • Κανονικά και τον Αύγουστο δωρεάν rapid test στη Γλυφάδα – Μόνο 15 και 16 Αυγούστου δεν θα γίνουν

Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη:

  • Προσβάσιμες διαδρομές χωρίς αποκλεισμούς στο σύνολο της πόλης – Ολοκληρωμένη μελέτη δημιουργίας προσβάσιμων διαδρομών σε όλη την πόλη παρουσίασε ο Δήμος
  • Παρασυρόμενη λέμβος στη Βουλιαγμένη

Ελληνικό – Αργυρούπολη:

  • Λειτουργία Δημοτικής Ιματιοθήκης τον Αύγουστο
  • Αναστολή λειτουργίας του ΕΟΔΥ για δωρεάν rapid test τον Αύγουστο στο Δήμο

Σ.Π.Α.Υ.:

  • Να δημιουργηθεί άμεσα Εθνικό Μητρώο Μελισσοκομίας από την 1η Κυψέλη για την προστασία των δασών προτείνει ο ΣΠΑΥ – Επιστολή του Προέδρου του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνστάντατου προς τον Πρωθυπουργό

Ηλιούπολη:

  • Γαβριήλ Αραμπατζής: «Καλές οι αθλητικές υποδομές του δήμου Ηλιούπολης αλλά χωρίς αθλητές δεν έχουν καμία αξία»

The Ellinikon:

  • Ολοκληρωμένη διαχείριση νερού στον Μητροπολιτικό Πόλο του Ελληνικού – Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ ΕΥΔΑΠ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Ακόμα:

Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και χρήση προφυλακτικού. Γράφει ο Δρακονταείδης Αγαμέμνων Μαιευτήρας – Χειρούργος – Γυναικολόγος

Αλιεύοντας Μνήμες… από το 1992 έως Σήμερα: Η Εορτή της Μεταμορφώσεως στην Ι.Μ. Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β. (9 Αυγούστου 2014)

Στο ψαχνό: Του ροζ πάνθηρα.

Άποψη: «Ο ταραξίας»

Γιατί η γνώμη σας μετράει: Άρθρα και Επιστολές που λάβαμε

Κλέφτες κι Αστυνόμοι: Τα αστυνομικά νέα της εβδομάδας.

Ο γύρος του κόσμου σε 7 μέρες: Στα άκρα η ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας μετά την επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν και οι διεθνείς εξελίξεις.

Η τέχνη και η Επικοινωνία: Νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό

Αθλητικός Παλμός: Τα αθλητικά νέα της εβδομάδας.

…Και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα!!!

Scroll to Top