Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Γλυφάδας: Πάνω από 500 τρόφιμα μακράς διαρκείας συλλέχθηκαν για το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Οι σπουδαστές της ειδικότητας Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας με αφορμή τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, διοργάνωσαν την δράση «Είμαστε εδώ, δράσε μαζί μας» που αφορούσε τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας για το Εκκλησιαστικό Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης. Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Πειραματικό Δημόσιο ΙΕΚ Γλυφάδας από τις 11/4 έως 14/4 του 2022.

Οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές καθώς και το διοικητικό προσωπικό του Δ.Π.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συλλέγοντας πάνω από 500 τρόφιμα μακράς διάρκειας. Σημαντική υπήρξε και η συμμετοχή του τμήματος «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» όπου παρασκεύασαν πασχαλινά τσουρέκια καθώς και οι χορηγίες τροφίμων από το Ζαχαροπλαστείο Flamingo, Nanou Donuts House Κατεχάκης και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Την Παρασκευή 15/4/2022 οι σπουδαστές της ειδικότητας Στέλεχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας παρέδωσαν τα τρόφιμα στον διευθυντή του Εκκλησιαστικού Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης κύριο Νούλα ο οποίος μας υποδέχτηκε θερμά, ξεναγώντας μας στο χώρο του ορφανοτροφείου και μας μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ιδρύματος που μετρά πλέον 100 χρόνια λειτουργίας στην παιδική προστασία.

Η δράση αλληλεγγύης του Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας αποσκοπεί στην ενίσχυση της εύρυθμης λειτουργίας του ορφανοτροφείου και στην ενεργοποίηση της σπουδαστικής κοινότητας σε συμμετοχικές δράσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, δημιουργώντας ουσιαστικές σχέσεις με την τοπική κοινωνία.

Λίγα λόγια για το Π.Δ.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας:

Το Δημόσιο Πειραματικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γλυφάδας εποπτεύεται από την Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Στόχος του είναι η άμεση σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, μέσω νέων ειδικοτήτων και νέων οδηγών κατάρτισης προσαρμοσμένων στις οικονομικές και επαγγελματικές ανάγκες της χώρας.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Ιουλίου 2022]

Scroll to Top