Εντυπωσιακή συγκέντρωση στο Γκολφ της Γλυφάδας για τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Βουλή Γλυφάδα

Σε εκδήλωση στο Γκολφ της Γλυφάδας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 7 Ιουλίου, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.  Εντυπωσιακή ήταν  η παρουσία όλων των στελεχών της δημοτικής αρχής, με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου, των εκπροσώπων του εφοπλιστικού κόσμου, με τους Γλυφαδιώτες Αθανάσιο  Μαρτίνο και  Γιώργο Προκοπίου να δίνουν το παρών, την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Δήμητρας Νάνου, των μελών της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας και της ΟΝΝΕΔ, ενώ έντονη ήταν η παρουσία  Μανιατών, Κρητών και άλλων φορέων της πόλης.  

Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με όλους και να εκφράσει την ικανοποίησή του για τα έργα που πραγματοποιούνται στη  πόλη μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», που θεσπίστηκε επί των ημερών του στο Υπουργείο Εσωτερικών και τα οποία αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. 

Στο σύντομο χαιρετισμό που έκανε, δήλωσε φίλος της Γλυφάδας και μίλησε για τα βήματα που έχουν γίνει για την αύξηση τους αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων του λεκανοπεδίου, την καθημερινή μάχη κατά της εγκληματικότητας, τη θωράκιση των συνόρων  από τις παράνομες ροές μεταναστών και την αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης. 

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην επέτειο συμπλήρωσης τριών χρόνων από την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στο κυβερνητικό έργο που έχει συντελεστεί μέχρι στιγμής. «Με πρωτεργάτη τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη,  η χώρα έχει ξεφύγει από τον κατήφορο και τον διχασμό  και οδηγείται με ασφάλεια  σε θετική τροχιά», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι τον τιμά η απόφαση του Πρωθυπουργού να είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Β3 Αθηνών, σε μια περιοχή την οποία γνωρίζει καλά καθώς δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για πάνω από 30 χρόνια.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Ιουλίου 2022]