Δύο βραβεία για το Δήμο στα Bravo Sustainability dialogue & awards 2022

Ελληνικό Αργυρούπολη

Άλλα δύο βραβεία προστέθηκαν στις διακρίσεις που ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης αποσπά σε πρωτοβουλίες και δράσεις για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών μας. Στα Bravo Sustainability dialogue & awards 2022 που διοργανώθηκαν φέτος στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής, ο Δήμος μας διακρίθηκε διπλά, αποσπώντας δύο βραβεία.

«Με πολλή υπερηφάνεια και χαρά παρέλαβα τις διακρίσεις που απέσπασε ο Δήμος και φέτος αποδεικνύοντας ότι οι κόποι, οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες επιβραβεύονται. Τα βραβεία αυτά κερδήθηκαν χάρη στην ψηφοφορία του κοινού και αυτό μας γεμίζει με ακόμη περισσότερη ευθύνη για να συνεχίζουμε τις υπηρεσίες και τις δράσεις που προασπίζουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ευχαριστώ θερμά όλους, τη δημοτική μας ομάδα, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας καθώς και τους συμπολίτες μας που ξεχώρισαν το Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στις υψηλότερες θέσεις, ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Στην κατηγορία «Bravo Governance» ξεχώρισε το «Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης». Το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης έχει ως αποστολή τη μελέτη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και το συντονισμό δράσης για την εκτίμηση κινδύνου, την πρόληψη, ετοιμότητα, ενημέρωση και αντιμετώπιση των φυσικών και λοιπών καταστροφών ή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, το συντονισμό των δράσεων αποκατάστασης, τον έλεγχο της εφαρμογής των ανωτέρω, καθώς και την ενημέρωση του κοινού για τα ζητήματα αυτά.

Στην κατηγορία «Bravo Society» διακρίθηκε η «Προαγωγή της Ψυχικής και Σωματικής Υγείας των Γυναικών του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης». Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης έχοντας ως προτεραιότητα την πρόληψη της υγείας των γυναικών της πόλης, εφαρμόζει προγράμματα προληπτικού χαρακτήρα εδώ και πολλά χρόνια που στόχο έχουν πρωτίστως τη προαγωγή, τη προστασία καθώς και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας σε τοπικό επίπεδο.

Την αντιπροσωπεία του Δήμου αποτέλεσαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Αντωνόπουλος, η υπεύθυνη βραβείων Ελίνα Πέππα.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Ιουνίου 2022]