Στη Διεθνή Έκθεση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και Ανακύκλωσης στη Γερμανία ο Δήμος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και Ανακύκλωσης, την πρωτοπόρο έκθεση περιβάλλοντος IFAT που πραγματοποιείται στο Μόναχο.

«Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος γιατί δήμαρχοι απ’ όλο τον κόσμο που επισκέπτονται την έκθεση, ζητούν πληροφόρηση από μας καθώς στο Δήμο μας εφαρμόζονται πιλοτικά πρωτοποριακά συστήματα διαχείρισης απορριμμάτων», δήλωσε συγκινημένος και υπερήφανος ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Οι έξυπνοι κάδοι με το σύστημα “Πληρώνω όσο Πετάω” που εφαρμόζεται στα Πηγαδάκια με την Ιταλική εταιρεία ADAMBI, τα ηλεκτρονικά συστήματα ογκομέτρησης σε 5.500 κάδους απορριμμάτων και η “έξυπνη” δρομολόγηση αποκομιδής σε συνεργασία με την EM DOT και COSMOTE, είναι απολύτως πρωτοποριακά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στα πλαίσια της έκθεσης επίσης, ο Δήμαρχος είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τον Έλληνα Πρόξενο Νικόλαο Μπελιά, τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πρεσβείας μας Γεώργιο Λυμπέρη και τον CEO της EM DOT Δημήτρη Βενιζέλο.

«H πολιτική που οραματιστήκαμε και εφαρμόζουμε για τη διαχείριση των απορριμμάτων από την αρχή της δημοτικής μας θητείας, κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση και δικαιώνεται…», δήλωσε ο κ. Κωνσταντέλλος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 4 Ιουνίου 2022]

Scroll to Top