Εγγραφείτε στο Newsletter μας

93 ζευγάρια παπούτσια για τα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ελληνικού Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διένειμαν 93 ζευγάρια παπούτσια στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η δράση υλοποιείται με την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας παπουτσιών TOMS, η οποία στο πλαίσιο του κοινωνικού επιχειρείν, προσφέρει μέρος των κερδών της  για την επίλυση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.

Οι δικαιούχοι και τα παιδιά τους προσήλθαν την Μεγάλη Δευτέρα στις 18 Απριλίου 2022 στο χώρο του Α ΚΑΠΗ Ελληνικού – Αργυρούπολης, για την παραλαβή των παπουτσιών που δικαιούνται, με τη συνδρομή και στήριξη των υπαλλήλων του Τμήματος, του Κοινωνικού Παντοπωλείου και των εκπροσώπων της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και το τμήμα Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, ευχαριστεί θερμά την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και την εταιρεία παπουτσιών TOMS που μερίμνησαν και προσέφεραν καινούρια υποδήματα στα παιδιά των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Μαΐου 2022]

Scroll to Top