Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τουριστική Αστυνομία Ν/Α Αττικής – Νέος Διοικητής Α/Β’ ο Αλέξανδρος Σταθόπουλος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

touristic police na attikis stathopoulos_1Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015 στο Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδος τελετή αγιασμού, επ’ ευκαιρία της αλλαγής της Διοίκησης του Τμήματος. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδος κ.κ. Παύλος. «Ο νέος Διοικητής Α/Β’ κ. Αλέξανδρος Σταθόπουλος, προερχόμενος από το Β’ Α.Τ. Γλυφάδος, όπου έως πρότινος υπηρετούσε ως Υποδιοικητής, είναι ένας Αξιωματικός νέος, ικανός, τεχνοκράτης με φρέσκες ιδέες. Είναι δε, παλαιό και δραστήριο μέλος της Ένωσής μας και άοκνος εργάτης των ιδεών και αρχών της φιλίας και αλληλεγγύης που πρεσβεύουμε», αναφέρει η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών σε ανακοίνωσή της (www.ipa-gr.org).
Στην τελετή παρευρέθη ο Διευθυντής Αστυνομίας ΝΑ Αττικής Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Κοκκίνης, ο Διοικητής του Α΄ Α.Τ. Γλυφάδος Α/Υ κ. Παπαγγελής Άγγελος, ο Διοικητής Τ.Α. Γλυφάδος Α/Α κ. Χρυσοβιτσάνος Χρήστος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Ιωάννης Καραπατάκης και ο Αν. Γεν. Γραμματέας και Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων κ. Κυριάκος Κάρκαλης. Επίσης σύσσωμο το προσωπικό της υπηρεσίας. Όλοι τους ευχήθηκαν στο νέο Διοικητή «καλοστέριωτος και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

 

Διοικητής Α/Β’ Αλέξανδρος Σταθόπουλος: «Θα τα καταφέρουμε»!
Τον νέο Διοικητή της Τουριστικής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Α/Β’ κ. Αλέξανδρο Σταθόπουλο επισκέφτηκε ο «Παλμός» επί τη αναλήψει των καθηκόντων του. Ο νέος Διοικητής μετρά σχεδόν ένα μήνα στα νέα καθήκοντα της διοίκησης και ήδη δείχνει έντονη επιθυμία για αναβάθμιση της υπηρεσίας και αυξημένη δραστηριότητα. Τις πρώτες του σκέψεις μοιράστηκε μαζί μας τονίζοντας επανειλημμένως πως επιθυμεί την αξιοποίηση και την ανάπτυξη τόσο του χειμερινού όσο και του θερινού τουρισμού δίνοντας έμφαση στην αρχαία πολιτιστική κληρονομιά – αρχαιολογικοί χώροι, γαλάζιες σημαίες παραλιών. Στις εκτενείς αρμοδιότητες βέβαια της Τουριστικής Αστυνομίας υπόκεινται και οι έλεγχοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και ξενοδοχειακών – τουριστικών καταλυμάτων κ.α. Και μπορεί η δράση και οι αρμοδιότητες να είναι πολλές για το τμήμα της Τουριστικής Αστυνομίας, δεδομένης και της εμβέλειας της, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι καλύπτει όλη την Νοτιοανατολική Αττική – από την Ηλιούπολη έως και το Λαύριο – όμως ο κ. Σταθόπουλος είναι αποφασισμένος να πετύχει και το δείχνει απαντώντας μας κατηγορηματικά «Θα τα καταφέρουμε»!

 

Για όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα της Τουριστικής Αστυνομίας Ν/Α Αττικής για τυχόν πληροφορίες, αιτήματα, συνδρομές, καταγγελίες δύναται στα τηλέφωνα:
Αξιωματικός Υπηρεσίας: 2108986890
Γραμματεία: 2108982596
Διοικητής: 2108986891

Scroll to Top