Stock House Center: Το μεγαλύτερο cash and carry επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα

EXODOS Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Το STOCK HOUSE CENTER σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματικό εξοπλισμό που απαιτεί η επιχείρησή σας, γνωρίζοντας καλά τις σύγχρονες ανάγκες που έχει ένας επαγγελματίας. Στόχος είναι η συνεχής φροντίδα των πελατών, έτσι ώστε η επιχείρηση ή το κατάστημά τους να γίνονται περισσότερο λειτουργικά και ολοκληρωμένα.

Πλοηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία σε stock και μεταχειρισμένα προϊόντα, όπως εξοπλισμός καταστημάτων, επαγγελματικά ψυγεία, βιτρίνες προϊόντων, ταμειακές μηχανές και όλα τα απαραίτητα προϊόντα που χρειάζεται στο ξεκίνημά της ή στην ανακαίνισή της κάθε επιχείρηση, βρίσκοντας το ενιαίο πακέτο που σας αντικατοπτρίζει.

Το STOCK HOUSE CENTER υποστηρίζει τα επαγγελματικά σας βήματα, προσφέροντας:

  • Άψογες προδιαγραφές ποιότητας
  • Χαμηλή τιμολογιακή πολιτική
  • Χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας

[Π]: Αν ένας ενδιαφερόμενος επισκεφθεί την επιχείρηση σας για να εξοπλίσει ένα χώρο εστίασης μπορεί να προμηθευτεί όλο τον εξοπλισμό από εσάς; Μπορείτε να τον καλύψετε σε όλα και σε όποια μορφή επιχείρησης εστίασης ενδιαφέρεται να ξεκινήσει;

Stock House Center: Η επιχείρηση μας καλύπτει όλο το φάσμα των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Όταν η πρώτη επιλογή του επισκέπτη μας είναι ο μεταχειρισμένος εξοπλισμός ,εμείς μπορούμε να καλύψουμε συνήθως το 65 με 70 % του συνολικού εξοπλισμού που ενδιαφέρεται. Το υπόλοιπο 30-35% καλύπτεται από το τμήμα των stock αδιάθετων στην ώρα τους εμπορευμάτων από εισαγωγείς και κατασκευαστές σε τιμές υπερβολικά χαμηλές. Με την σύνθεση καινούργιου και μεταχειρισμένου εξοπλισμού το οικονομικό όφελος που προκύπτει στον πελάτη μας πολλές φορές αγγίζει και το 60% από τις τρέχουσες εμπορικές τιμές της αγοράς .

tmima kouzinas1

[Π]: Διαθέτετε μια απίστευτη ποικιλία από 18.000 κωδικούς προϊόντων εστίασης σε 6.500 τετραγωνικά μέτρα έκθεσης.  Πως συμπεριφέρεται ο χώρος της εστίασης στα χρόνια της οικονομικής κρίσης;

Stock House Center: Σας παρέσυρε και εσάς προγενέστερη διαφήμιση μας που αναφέρει τον αριθμό 18.000 κωδικών. Σήμερα που μιλάμε ο αριθμός αυτός είναι λίγο περισσότερο από διπλάσιος καθώς ο σημερινός εκθεσιακός μας χώρος αυξήθηκε στα 9.650 μέτρα καθώς στον προηγούμενο χώρο προστέθηκαν ακόμα 3.150 μέτρα μόνο με μεταχειρισμένα προϊόντα εξοπλισμού. Η αλματώδη αύξηση αυτή προήλθε από τους ίδιους τους πελάτες μας άλλα και από το συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα επισκεπτών. Στα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας η εστίαση στάθηκε καταφύγιο για να μπορέσουν πολλοί συνάνθρωποι μας να αντεπεξέλθουν στον πόλεμο της επιβίωσης όταν ξαφνικά χάνουν τις μέχρι εχθές σίγουρες εργασίες τους. Μικρά καταστήματα των δύο εργαζομένων ή ευέλικτες οικοτεχνίες-βιοτεχνίες στηρίζουν σήμερα που μιλάμε την “εστίαση” και τον αγώνα των συμπατριωτών μας για επιβίωση.

[Π]: Φαίνεται ότι παρέχετε τον εξοπλισμό για την έναρξη και λειτουργία κάθε μορφής επιχείρησης στον χώρο της εστίασης. ¨Όσοι απευθύνονται σε εσάς γνωρίζουν εκ των προτέρων τι θα προμηθευτούν ή τελικά είστε  εσείς και οι σύμβουλοι τους;

Stock House Center: Η εστίαση δεν απαιτεί “διαπιστευτήρια” γνώσης και δεξιότητας. Απλές οι σκέψεις, απλές και οι απαιτήσεις. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορούν όλοι που θα εμπλακούν πρώτη φορά με το εγχείρημα της εστίασης να γνωρίζουν τα πάντα. Γι’ αυτό τον τόσο βασικό λόγο εάν ο επισκέπτης – πελάτης μάς εκφράσει τις απορίες του και τα ερωτήματά του , του παρέχουμε αβίαστα όλες τις γνώσεις που διαθέτουμε για να τον οδηγήσουμε σε νηφάλια και συνειδητή επιλογή .Καθώς μπορούμε να συστήσουμε και οποιονδήποτε τεχνικό χρειάζονται για τις εργασίες τους σχετικά με τον εξοπλισμό που θα προμηθευτούν. Υπάρχει βέβαια και το πελατολόγιο που δεν χρειάζεται κατευθύνσεις παρά μόνο σωστό προϊόν στην καλύτερη τιμή και γι’ αυτό τον λόγο μας προτιμά κατ΄ επανάληψη.

tmima metaxeirismenwn1
[Π]: Υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο αντίστοιχες επιχειρήσεις με αυτό τον όγκο προσφοράς στον χώρο της εστίασης;

Stock House Center: Όπως σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις έτσι και στις επιχειρήσεις του δικού μας κλάδου ο επαγγελματισμός περισσεύει καθώς ο κλάδος αριθμεί πάνω από 500 ομοειδείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κανείς να μην μπορεί να “μεγαλώσει” φυσιολογικά μιας και ο υπέρμετρος ανταγωνισμός από την μία και η αδυναμία επένδυσης από την άλλη κρατούν τις πιο πολλές επιχειρήσεις σε επίπεδα ατομικής ενασχόλησης. Η δική μας επιχείρηση αριθμεί 55 χρόνια ύπαρξης μία εκ των παλαιότερων στον χώρο και η θέληση για επένδυση δεν έλειψε ποτέ. Έτσι τα τελευταία πέντε χρόνια βρισκόμαστε στην κορυφή λόγω του μεγέθους και της πλούσιας γκάμας κωδικών  που μας καθιστά ως τους μεγαλύτερους οίκους εστίασης πανευρωπαϊκά.

[Π]: Εσείς που καθοδηγείτε ένα καράβι μεγάλο μέσα σε επίσης μεγάλη φουρτούνα (οικονομική κρίση) τι θα συμβουλεύατε τους νέους. Να μείνουν και να κυνηγήσουν άπιαστα όνειρα στην Ελλάδα της κρίσης ή αν βρουν εναλλακτικές  οδούς διαφυγής;

Stock House Center: Είναι γνωστό από πάντα ότι η φυγή και η οπισθοχώρηση είναι ο εύκολος και ο πιο γρήγορος δρόμος αλλά για που? Μακριά από τους στόχους και τις προοπτικές αλλαγής και βελτίωσης πρώτα της χώρας μας και μετά της ζωής μας και του εαυτού μας.  Άπιαστο δεν είναι κανένα όνειρο εάν έχεις επιμονή, υπομονή , τα αυτιά σου ανοικτά, και τα μάτια σου ορθάνοικτα για να μην ακούς κανένα παρά μόνο την καρδιά και το θέλω σου. Φτάσαμε εδώ από καταναλωτισμό και καλοπέραση , καιρός να ξυπνήσουμε και να μην δεχόμαστε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος να ορίζουνε το μέλλον μας.

 

Λ. Κηφισού 78, Ρέντης, Τ.Κ. 18233

Τηλ. 210 522 8574 – 210 342 2637, Fax. 210 3422662

www.stockhousecenter.com

Facebook Stock House Center

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 19.00

Σάββατο 09.00 – 15.00