Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γιορτή της Δημοκρατίας το 4ο Συνέδριο «Ενωμένης Πόλης»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό
  • Μέσω κάλπης η εκλογή της Κεντρικής Επιτροπής της παράταξης

Το Σαββατοκύριακο, 2 και 3 Απριλίου 2022, διεξάγεται το 4ο Συνέδριο της «Ενωμένης Πόλης». Η Δημοτική Παράταξη που κέρδισε τις εκλογές του 2014 και του 2019, πραγματοποιεί μετά από δύο χρόνια πανδημίας τη Γιορτή της Αυτοδιοίκησης και της Δημοκρατίας στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (Λ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 18:00 την έναρξη του συνεδρίου θα κηρύξει με χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος της «Ενωμένης Πόλης» Γιάννης Κωνσταντάτος.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00, τα 1117 μέλη της παράταξης που έκαναν αίτηση και είναι ταμειακώς εντάξει, έχοντας την κάρτα μέλους θα εκλέξουν την νέα Κεντρική Επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν αυτοδικαίως όλοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι στις κάλπες που θα έχουν στηθεί στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι 20 πρώτοι  που θα εκλέγουν από το ψηφοδέλτιο που ακολουθεί, θα αποτελέσουν την πολιτική γραμματεία ενώ θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής τους και στο ψηφοδέλτιο της «Ενωμένης Πόλης» στις εκλογές του 2023.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 2 Απριλίου 2022]

Scroll to Top