Ο Παντελής Φασόης στη δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στο πλευρό του Γαβριήλ Αραμπατζή βρίσκεται από τις 10 Μαρτίου με δημόσια δήλωσή του ο Παντελής Φασόης. Η δημοτική παράταξη «Η Πόλη που θέλω» παρουσιάζει δραστηριότητα που συσπειρώνει τους πολίτες με το μέρος της.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Παντελή Φασόη στην δημοτική παράταξη “Η Πόλη που θέλω”. Τα λόγια του Παντελή με τιμούν και με συγκινούν. Είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να δουλέψουμε ακόμα πιο αποφασιστικά για μία καλύτερη Ηλιούπολη για μια καλύτερη Πόλη που όλοι θέλουμε!», δήλωσε ο Γαβριήλ Αραμπατζής.

Δημόσια Δήλωση Παντελή Φασόη

«Πέρασαν πέντε χρόνια από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά της Ηλιούπολης.

Σκοπός μου ήταν και παραμένει, η ανιδιοτελής προσφορά και βοήθειά μου για την πρόοδο και την βελτίωση του επιπέδου της Ηλιούπολης, στην οποία ζώ με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Επέλεξα να πορευτώ με μία παράταξη η οποία μετά την ήττα της στις  τελευταίες δημοτικές εκλογές, ακολούθησε μία πορεία που σταμάτησε να με εκφράζει. Θεώρησα λοιπόν σκόπιμη και πολιτικά υπεύθυνη πράξη να αποχωρήσω από αυτή και έτσι έπραξα πριν τέσσερις μήνες, πλην όμως συνέχισα και παραμένω ενεργός πολιτικά, παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τοπικά δρώμενα της Ηλιούπολης, τόσο ως δημότης όσο και ως επαγγελματίας της πόλης.

Αυτούς τους τέσσερις και πλέον μήνες ήρθα σε επαφή με διάφορα πρόσωπα και μέλη από διαφορετικές παρατάξεις που δραστηριοποιούνται στα αυτοδιοικητικά της Ηλιούπολης. Μέσα από τις συζητήσεις και την ανταλλαγή απόψεων εξέθεσα τις απόψεις, τις ανησυχίες και τις προτάσεις μου για τον Δήμο και την κατάσταση που επικρατεί στην Ηλιούπολη.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της η διοίκηση του δημάρχου, η Ηλιούπολη ως πόλη παραμένει όχι μόνο στάσιμη, αλλά και εμφανίζει μία φθίνουσα πορεία, τόσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και στον τομέα των έργων που τόσο  έχει ανάγκη η πόλη μας.

Εκτιμώ πως αυτή η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ηλιούπολη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήνει αδιάφορο όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον της.

Διαθέτοντας ήδη την εμπειρία, ως πρώην μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ και της Α ’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και νυν μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΦΚΑ Ηλιούπολης ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, θέλοντας να συνεισφέρω ενεργά και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια προκειμένου να αλλάξει σελίδα η Ηλιούπολη, αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Γαβριήλ Αραμπατζή και να προσχωρήσω στην δημοτική παράταξη «Η πόλη που θέλω».

Στο πρόσωπο του Γαβριήλ, για τον οποίο τρέφω αμέριστη εκτίμηση, αναγνωρίζω έναν ακέραιο, ανιδιοτελή και ηθικό άνθρωπο, καταξιωμένο τόσο επαγγελματικά όσο και πολιτικά στον αυτοδιοικητικό τομέα.

Η προσωπική μου και όχι μόνο εκτίμηση, είναι ότι διαθέτει τα χαρακτηριστικά και τον δημόσιο λόγο που του προσδίδουν την δυνατότητα να συσπειρώσει δυνάμεις και πρόσωπα, προκειμένου να διαμορφωθεί μια ικανή εναλλακτική πρόταση για την πόλη, με σκοπό να αποτελέσει την επόμενη δημοτική αρχή της Ηλιούπολης».

10 Μαρτίου 2022

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Μαρτίου 2022]

Scroll to Top