Η «Ενωμένη Πόλη» διευρύνεται!

Ελληνικό Αργυρούπολη

Σύμπραξη με την Δημοτική παράταξη «Ξανά η Πόλη Μπροστά» του Κώστα Στέφα

Η «Ενωμένη Πόλη» συνεχίζει να αποτελεί το μεγάλο αυτοδιοικητικό κίνημα της πόλης αφού με το έργο της αναγεννά τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης ενώνοντας παράλληλα όλες τις δυνάμεις που έχουν τον ίδιο σκοπό και φιλοσοφία με αυτή. Την πρόοδο του Ελληνικού και της Αργυρούπολης!

Σταθερή στις πολιτικές της αξίες, διευρύνει το διάλογο και την επικοινωνία και πορεύεται ενωμένη για το καλό του Ελληνικού και της Αργυρούπολης με όσους έχουν κοινά σημεία αναφοράς. «Είμαστε η πρώτη παράταξη που έδειξε πως η ισχύς έρχεται εν τη ενώσει και οι πολίτες επιβράβευσαν – και με το παραπάνω – τις επιλογές μας αλλά και το έργο που έδειξε και δείχνει η διοίκησή μας από το 2014 μέχρι σήμερα. Στα πλαίσια αυτά μετά από ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων μας, μια ακόμα Δημοτική παράταξη ενώνεται μαζί μας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξανά η Πόλη Μπροστά» Κώστας Στέφας την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 υπέγραψε το πρακτικό σύμπραξης που επισημοποιεί την εισχώρηση τους στην «Ενωμένη Πόλη», μαζί με τον επικεφαλής της «Ενωμένης Πόλης» και Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, παρουσία και του εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου Ηλία Φελέκη.

«Καλωσορίζουμε τον Κώστα Στέφα, τη Δημοτική Ομάδα, τα μέλη και τους φίλους της παράταξης «Ξανά η Πόλη Μπροστά» και θα αγωνιστούμε για τον ίδιο κοινό σκοπό που είναι το συμφέρον της πόλη μας και σε αυτό τον αγώνα χρειάζονται όλοι», δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντάτος. «Τόσο τον ίδιο όσο και τους συνεργάτες του, τους περιμένει πολύ δουλειά!»

Η παράταξη «Ενωμένη Πόλη» αριθμεί πλέον 24 Δημοτικούς Συμβούλους, από 22 και 16 τοπικούς, από 15 με την προσθήκη της τοπικού συμβούλου κα Πώλυς Ιωακειμίδου. Να σημειωθεί πως στο συνέδριο που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Απριλίου 2022 θα ενταχθούν στην κεντρική επιτροπή όσα από τα μέλη της παράταξης Στέφα το επιθυμούν, με την διαδικασία της κάλπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πρώτος έδειξε το δρόμο της συμπόρευσης ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος ενώνοντας πριν από εννέα περίπου χρόνια τρεις δημοτικές παρατάξεις, αναδεικνύοντας την «Ενωμένη Πόλη» ως την ισχυρή τοπική δύναμη που ένωσε τους δημότες για το κοινό καλό! Σήμερα, συνεχίζει έχοντας στην πολιτική του φαρέτρα μόνο συμμάχους!

Μείνετε συντονισμένοι, έπεται και συνέχεια και με άλλες συνεργασίες.

«Ξανά η Πόλη Μπροστά»

Ανακοίνωση

Η Παράταξη μας όλα τα χρόνια παρουσίας της στα δημοτικά δρώμενα είχε ένα στόχο: να είναι χρήσιμη στους δημότες της πόλης μας.

Όλα αυτά τα χρόνια ασκήσαμε πάντα εποικοδομητική και αξιόπιστη αντιπολίτευση, αποφύγαμε το λαϊκισμό και τις προσπάθειες ανούσιου εντυπωσιασμού, καταθέσαμε θέσεις, στοχευμένες προτάσεις και παρεμβάσεις.

Ειδικά στις τελευταίες εκλογές του 2019, διακηρύξαμε με σαφήνεια ότι κύριος στόχος ήταν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξασφάλιση ανταποδοτικών οφελών για την πόλη και τους δημότες από την σπουδαιότερη επένδυση που γίνεται στην χώρα μας, την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Μία επένδυση που το 90% αυτής θα πραγματοποιηθεί εντός του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.

Ο στόχος πλέον αυτός βλέπουμε να επιτυγχάνεται από τον Δήμαρχο και την δημοτική αρχή της πόλης μας.

Με την σωστή πολιτική διεκδικήσεων που ασκήθηκε, έχουμε ήδη κερδίσει ως δήμος χώρους, οι οποίοι θα αποδοθούν στους δημότες μας και θα χρησιμοποιηθούν τα επόμενα χρόνια για το καλό της πόλης μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μέσα σε αυτά το νέο Δημαρχείο, το Μέγαρο Ποντιακού Ελληνισμού, το κτίριο για χρήση ΑΜΕΑ κ.α.

Επίσης τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την ουσιαστική και συνεχή αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών του δήμου μας από την δημοτική αρχή.

Με κριτήριο όλα τα παραπάνω και την πραγματική αγάπη που τρέφουμε για την πόλη μας αποδεχόμαστε την τιμητική πρόταση του Δημάρχου να συμπορευτούμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το βέλτιστο θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες μας.

Εστιάζουμε σε όσα μπορούν να μας ενώνουν και θεωρούμε ότι μέσα από την σύνθεση των όποιων διαφορετικών απόψεων μπορούμε να καταλήξουμε σε σπουδαία αποτελέσματα για την πόλη.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ανακοινώνουμε την συνεργασία της παράταξής μας και την παράταξη «Ενωμένη Πόλη» του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, σύμφωνα με το πνεύμα και τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

Θεωρούμε ότι μόνο ενωμένοι όσοι  νοιαζόμαστε για το μέλλον του Ελληνικού και της Αργυρούπολης, με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, θα φέρουμε το μέγιστο αποτέλεσμα που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η  ανάπτυξη της πόλη μας και το καλύτερο αύριο των δημοτών μας.

15 Μαρτίου 2022

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Μαρτίου 2022]