Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγκαίνια για το Βιωματικό Experience Park του Ελληνικού

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Άνοιξε τις πύλες του για το κοινό το Experience Park του Ελληνικού και το κοινό καθημερινά ανακαλύπτει ένα βιωματικό πάρκο για όλους. Τα εγκαίνια που έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου παρουσία της πολιτικής και τοπικής κοινωνίας.

«Όλοι εμείς που  αγωνιστήκαμε ώστε να γίνει πράξη η Επένδυση του Ελληνικού σήμερα στα εγκαίνια του πρώτου μέρους του πάρκου νιώσαμε δέος, συγκίνηση και υπερηφάνεια για το έργο που γίνεται και αποτελεί επέκταση της πόλης μας . Ένα πάρκο 70 στρεμμάτων ανοιχτό και δημόσιο πανέμορφο που διέψευσε τους μίζερους πολέμιους του έργου που μιλούσαν για μία κλειστή πόλη. Λίγα μέτρα από τα σπίτια μας, πήραμε μια γεύση από την εικόνα του Ελληνικού του μέλλοντος που μπορεί να ανήκει σε όλη την Ελλάδα αλλά πρώτα απ’ όλα, ανήκει στους κατοίκους του Ελληνικού Αργυρούπολης που θα το χαίρονται καθημερινά», δήλωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος μετά την ξενάγησή του προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι ένα καταπληκτικό πάρκο, το οποίο αλλάζει όλα τα δεδομένα στην περιοχή, προάγγελος του θαυμάσιου έργου που έρχεται να πραγματοποιήσει η Lamda Development. Αλλάζουν οι όροι ζωής για εκατομμύρια πολίτες, πρώτα στη νότια ζώνη, εδώ στο Ελληνικό και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Πιστεύω ότι αυτό το έργο θα συμβολίζει την Ελλάδα του αύριο και θα είναι σήμα κατατεθέν για ολόκληρη την Ευρώπη. Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που τόσο γρήγορα ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω ταχύτατα στις υποχρεώσεις τους».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Δεκεμβρίου 2021]

Scroll to Top