Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Στον «Ερμή» ο νέος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «Ο Ερμής» στο Ελληνικό, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης για να γνωρίσει από κοντά τα 100 παιδιά της δομής. Ο κ. Ανδρουλάκης άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά και τους μοίρασε δώρα. Συνομίλησε με τους γονείς των παιδιών και ξεναγήθηκε στην έκθεση ζωγραφικής αλλά και το εορταστικό Bazaar. Συνομίλησε και με τους εργαζόμενους στο Σωματείο «Ερμής» και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που απασχολούν τη δομή ΑμΕΑ και την ουσιαστική στήριξη που πρέπει να παρέχει η πολιτεία. Ενημερώθηκε ακόμη για τη μετεγκατάσταση της δομής σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις το 2023 στην Αργυρούπολη, την προσπάθεια του φορέα για την δημιουργία Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά και για το Ειδικό πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για την παραμονή σε ξενώνα κοντά στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του «Ερμής».
Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  και του Κινήματος Αλλαγής συνόδεψε η Β’ Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και μέλος του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Νάντια Γιαννακοπούλου, καθώς και ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ και του European Disability Forum, Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Παρόντες ήταν επίσης ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Γενικός Γραμματέας ΕΣΑμεΑ Β. Κότσιαλος, ο Πρόεδρος ΠΟΣΓΚΑμεΑ Ι. Μοσχολιός.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Δεκεμβρίου 2021]

Scroll to Top