Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Νέο κλειστό γήπεδο στην περιοχή «Αμπελάκια» του Δήμου Αλίμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Έπειτα από χρόνια συστηματικής προσπάθειας, σχεδιασμού, σύνταξης φακέλων κ.λπ., είναι πλέον γεγονός: ο Δήμος Αλίμου αποκτά καινούριο, δεύτερο Κλειστό Γήπεδο, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η νεολαία μας!!

Το νέο Κλειστό Γήπεδο θα ανεγερθεί επί της οδού Αλαμάνας & Λευκωσίας, στο οικόπεδο του Δήμου Αλίμου δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές στην κατασκευή και στην λειτουργία του (ΟΤ 325).

Ο διαγωνισμός για το έργο θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και μέσα στο 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.

Το σύνολο του κόστους του έργου (αρχικού προϋπολογισμού 3.608.400 €) θα επιχορηγηθεί στον Δήμο από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο υπεβλήθη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου πλήρης φάκελος με πρόταση, που αξιολογήθηκε θετικά από το Υπουργείο και εγκρίθηκε.

«Ευχαριστούμε θερμά τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, για την πολύτιμη συνεργασία τους. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” επίσης στην ομάδα της Δημοτικής Αρχής και ιδίως στον Γενικό Γραμματέα κ. Βαγγέλη Κακκαβή, με τους οποίους εργαστήκαμε πολύ εντατικά για να ετοιμάσουμε και να καταθέσουμε το σύνολο των προτάσεων και των φακέλων για το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” (ακολουθούν σύντομα και άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις).

Έχουμε ακόμα πολλή και σκληρή δουλειά μπροστά μας μέχρι να “κόψουμε την κορδέλα” του νέου Κλειστού Γηπέδου, όμως πλέον το έργο έχει δρομολογηθεί και είμαστε γεμάτοι χαρά που σύντομα θα προσφέρουμε στους συνδημότες μας, και ιδίως στους νέους ανθρώπους, έναν ολοκαίνουριο και ασφαλή χώρο για προπόνηση, άθληση, υγεία!!», τονίζει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Στη φωτογραφία μπορείτε να πάρετε μία πρώτη ιδέα για την μορφή που θα έχει το έργο, όταν ολοκληρωθεί.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 13 Νοεμβρίου 2021]

Scroll to Top