Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αίτημα των πολιτών για Ελεύθερη είσοδος χωρίς μπάρα στον περιβάλλοντα χώρο της εκκλησίας «Απόστολος Παύλος» Ηλιούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Δυναμική κινητοποίηση πραγματοποίησαν οι κάτοικοι και πολίτες πέριξ της γειτονιάς της εκκλησίας του Απόστολου Παύλου στην Κιθαιρώνος. Αίτημά τους είναι να αφαιρεθεί η μπάρα ελεγχόμενης κυκλοφορίας που έχει τοποθετηθεί στον περίβολο του ναού από την τοπική εκκλησία.

Στο πλευρό τους βρίσκεται – και αυτή τη φορά – το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Βιδάλη και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων «Πρώτα η Ηλιούπολη» Στάθης Ψυρρόπουλος, «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου, «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» Δημήτρης Ασβεστάς, «Λαική Συσπέιρωση» Τασία Τσατσούλη και «Αριστερή Πρωτοβουλία» Γιώργος Σόφης.

Στην διαμαρτυρία ήταν παρόντες επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κοκοτίνης, Χρήστος Καλαρρύτης, Γιάννης Χιωτέλης, Παναγιώτης Καρανδρέας και Δημήτρης Ταμβάκος.

«Βρισκόμαστε δίπλα, δυναμικά και αποφασιστικά, στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων για την απομάκρυνση της μπάρας ελεγχόμενης στάθμευσης, που έχει τοποθετηθεί στον χώρο, γύρω από την εκκλησία του Αποστόλου Παύλου. Εμείς γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία είναι αγάπη, είναι πραότης, είναι νηφαλιότης  και ότι επιδιώκει τη συνεννόηση & συνεργασία εξασφαλίζοντας την ηρεμία & την ενότητα των πολιτών!!», δήλωσε ο Τάσος Ευσταθίου.

 «Η επιθετική κίνηση από την μεριά του ιερέα, δε θα περάσει. Είναι χώρος δασικός, με ελεύθερη πρόσβαση, κ έτσι θα παραμείνει. Δε θα επιτρέψουμε την ύπαρξη μπάρας κ απαγορεύσεων τόσο στους χώρους παρκινγκ, όσο κ στην παιδική χαρά. Η είσοδος να παραμείνει ελεύθερη για όλους κ όλες», τόνισε η παράταξη «ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη» δηλώνοντας ότι στηρίζει τον αγώνα των κατοίκων.

Όπως τόνισαν τα μέλη της επιτροπής κατοίκων που έχει συγκροτηθεί, οι κινητοποίησες θα συνεχιστούν μέχρι να απομακρυνθεί η αυθαίρετη μπάρα από το σημείο.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Οκτωβρίου 2021]

Scroll to Top