#Εκλογές ΝΔ – Το νέο συμβούλιο στη ΔΗΜ ΤΟ Γλυφάδας με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Σκαλτσά

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ανέδειξαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜΤΟ Γλυφάδας. Πρόεδρος επανεξελέγη ο μοναδικός υποψήφιος Παναγιώτης Σκαλτσάς ενώ τα μέλη που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και επομένως εκλέγονται είναι:

  1. Πιερρακάκου Ειρήνη (Ρένα)
  2. Ιατρού Φωτεινή
  3. Ακρίβος Μάριος
  4. Βεμβέτσος Βασίλειος
  5. Γκόγκας Κωνσταντίνος
  6. Γαλάνη Χρυσούλα
  7. Μακρής Δημήτριος
  8. Κούτρα Αικατερίνη
  9. Πουλοπούλου Γεωργία
  10. Δούκας Σπυρίδων
  11. Θεοδωρακόπουλος Νικόλαος

«Τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ, ευχαριστούμε θερμότατα όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στη Γλυφάδα που συνέβαλαν με την ψήφο τους στην περαιτέρω ενδυνάμωση της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξής μας. Όλοι οι υποψήφιοι, εκλεγέντες και μη, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και τη συνεχή και συνεπή αγωνιστική παρουσία μας για το καλό της παράταξης και του τόπου μας. Είμαστε όλοι μαζί εδώ, δίνουμε καθημερινά το “παρών” και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουμε την κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για τη δική μας και τη νέα γενιά», δήλωσε ο Πρόεδρος Παναγιώτης Σκαλτσάς.

Στη Γλυφάδα ψήφισαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης και ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης.

«Η διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών εν όψει του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία: Για να αναδειχθεί το ήθος, η διαφάνεια και, πάνω από όλα, το δημοκρατικό πνεύμα της παράταξής μας. Προσωπικά επισκέπτομαι από το πρωί πολλές τοπικές οργανώσεις και διαπίστωσα από πρώτο χέρι τον ενθουσιασμό των μελών. Είδα γνώριμα πρόσωπα, αλλά και πολλούς νέους, γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα. Η ανανέωση δεν είναι μόνο απαραίτητη, είναι υπαρκτή: Από τα 140.000 ενεργά μέλη, τα 30.000 ήρθαν στη Νέα Δημοκρατία το τελευταίο διάστημα, ειδικά για τις σημερινές εκλογές. Για να ενισχύσουν με καινούργιες δυνάμεις το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Την παράταξη που προασπίζεται δυναμικά τα δίκαια της πατρίδας, που αγωνίζεται με ρεαλισμό και σχέδιο για την πρόοδο και την ευημερία του ελληνικού λαού. Σήμερα η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει γιατί είναι νέα και γιατί ταυτίζεται με τη δημοκρατία», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 30 Οκτωβρίου 2021]

Scroll to Top