Αιρετοί – υπάλληλοι αναμετρήθηκαν στο πινγκ πονγκ στα 3Β

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Του Γιώργου Λαουτάρη

 

Mια παρέα έγιναν δήμαρχος, δημοτικοί σύμβουλοι και υπάλληλοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, την προηγούμενη Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Με πρωτοβουλία των σωματείων πινγκ πονγκ της Βούλας, αιρετοί και υπάλληλοι έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού μεταξύ τους και με ένα πρωτότυπο τουρνουά συναδέλφωσης, έστειλαν μήνυμα ενότητας.
Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λυδία Αργυροπούλου, ο αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ, Γιάννης Αγαλιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Φιλάρετος Χατζηστεφάνου και Κώστας Σφέτσας, αγωνίστηκαν με πάθος και κέφι.
Νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε μετά τον τελικό με αντίπαλο τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο Άκης Σταυρόπουλος, εκπαιδευτής στο ΚΔΑΠ Βούλας.
Στο μικρό τελικό ή τελικό της …παρηγοριάς, όπως ονομάστηκε, νικητής αναδείχθηκε ο Δημοσθένης Δόγκας που αναμετρήθηκε με τον Δημήτρη Παπαβασιλείου, νομικό σύμβουλο του Δήμου. Ξεχωριστές απονομές έγιναν για τις γυναίκες συμμετέχουσες, με τη Λυδία Αργυροπούλου να σηκώνει την κούπα.
Τις εντυπώσεις έκλεψε και ο φωτορεπόρτερ Μάνος Πουλάκης, από τους παλιότερους φίλους του αθλήματος στη Βούλα, που άφησε για λίγο την κάμερα για να πιάσει τη ρακέτα.
Το παρών έδωσαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Νανά Καραγιάν και Χρήστος Βαδάσης, ενώ τη διοργάνωση υποστήριξαν οι άνθρωποι του Άρη Βούλας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι. Δεν έλειψαν φυσικά και οι πλάκες κατά τον τελικό, με το Δήμαρχο να υπόσχεται στον αντίπαλό του και νικητή του τουρνουά μια θέση στην Υπηρεσία Καθαριότητας.
Δόθηκε όμως και μία αφορμή να έρθουν στην επιφάνεια τα φλέγοντα ζητήματα των συλλόγων επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βούλας.
Όπως εξήγησε ο Σταύρος Πλακαντωνάκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, η οικονομική κατάσταση των ομοσπονδιών είναι τέτοια, που οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας χρειάζεται να πληρώνουν οι ίδιοι τα εισιτήρια για τις διεθνείς μετακινήσεις τους…
Για να καταλάβει κανείς τι δουλειά γίνεται κάτω από τη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, από τα 15 παιδιά της Εθνικής Ομάδας πινγκ πονγκ, τα 5 προέρχονται από τη Βούλα!
Οι σύλλογοι βρίσκονται σε αναζήτηση χορηγών τουλάχιστον για τα αεροπορικά εισιτήρια των μετακινήσεων στο εξωτερικό, ενώ περιγράφουν ως πολύ καλή τη σχέση με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που συνεισφέρει σε ένα βαθμό, καλύπτοντας μέρος των εξόδων για τις δράσεις.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της ΓΛΥΦΑΔΑΣ, 20.11.2015]

Scroll to Top