Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εσωκομματικές εκλογές της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Υπενθυμίζεται ότι την 24η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη της τοπικής οργάνωσης Γλυφάδας καθώς και όσοι εγγραφούν ή ανανεώσουν την εγγραφή τους μέχρι και την 15η Οκτωβρίου.

Στις εκλογές αυτές συμμετέχουν ως υποψήφιοι επίλεκτα μέλη της κοινωνίας της πόλης μας προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Υπάρχουν γνωστοί επιστήμονες, απόστρατοι στρατιωτικοί και αστυνομικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, που όλοι τους αξίζουν να εκλεγούν.

Επειδή πιστεύουμε ότι μία σωστή τοπική κομματική οργάνωση, οποιουδήποτε κόμματος, συμβάλει ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της περιοχής που δραστηριοποιείται, θα πρέπει όλα τα μέλη της ΝΔ να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εκλογών της 24ης Οκτωβρίου συμβάλλοντας με την ψήφο τους στην ενδυνάμωση των δημοκρατικών διαδικασιών εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι εκλογές θα γίνουν στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, Αγίας Τριάδος 9, πίσω από το LidL, από τις 09:00 το πρωί μέχρι την δύση του ηλίου.

Να είστε όλοι εκεί.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Οκτωβρίου 2021]

Scroll to Top