Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων – Εκπαίδευση

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

– Του Ιωάννη Ν. Γουσγούνη, ιδρυτή & ιδιοκτήτη της SUCCESSKeys.GR

Οι επιχειρήσεις τροφίμων είναι υποχρεωμένες να εκπαιδεύουν το προσωπικό τους σε θέματα που σχετίζονται με την Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων.

Η επιχείρηση μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που σχετίζονται με την ασφάλεια των τροφίμων (εκπαίδευση προσωπικού, HACCP, ISO 22000:2018).

Η εκπαίδευση του προσωπικού περιλαμβάνει βασικές αρχές για την Υγιεινή και Ασφάλεια των τροφίμων και ανάλογα με τον κλάδο δραστηριότητας της επιχείρησης (π.χ. αρτοποιία-ζαχαροπλαστική, μαζική εστίαση κ.λπ.) λαμβάνει υπόψη της στη θεματολογία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σχετικές απαιτήσεις που κατά περίπτωση καθορίζονται από αρμόδιες αρχές όπως είναι ο ΕΦΕΤ, το Υγειονομικό κ.λπ.

Εν ολίγοις, προσαρμόζουμε το περιεχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης ανάλογα με τον κλάδο τροφίμων στον οποίο δραστηριοποιείται.

Εκπαιδεύουμε από ένα έως περισσότερα άτομα σε προσιτές για την εποχή τιμές.

Εκτός από το προσωπικό των επιχειρήσεων, η εκπαίδευση στις γενικές αρχές για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων απευθύνεται σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο (π.χ. φοιτητές ή ιδιώτες).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 210/9641387 και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της SUCCESSKeys.GR (www.successkeysgr.com).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Οκτωβρίου 2021]

Scroll to Top