Με νέα αυτοδιοικητική πνοή το Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης του Ελληνικού

Ελληνικό Αργυρούπολη

Με την έναρξη της επένδυσης ενεργοποιείται πλέον και επίσημα η λειτουργία του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων του Ελληνικού που συνεδρίασε την Τετάρτη 28 Ιουλίου με την νέα σύνθεση του Διοικητικού συμβουλίου του στο οποίο μετέχουν με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη οι Δήμαρχοι των όμορων δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

«Η συμμετοχή τους είναι κρίσιμη και πολύτιμη για εμάς γιατί μεταφέρουν πολύτιμη τεχνογνωσία και καλές πρακτικές από τις ήδη πετυχημένες στους Δήμους τους επενδύσεις στις οποίες πρωτοστατούν οι δύο συνάδελφοι. Ενωμένοι θα πετύχουμε πολύ περισσότερα για το έργο στο Ελληνικό το οποίο θα αποτελέσει πρότυπο αστικής ανάπλασης για όλη την Ελλάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.
Στο συμβούλιο συζητήθηκε ο προϋπολογισμός των 300 χιλιάδων ευρώ που τους ενέκρινε και επιχορηγεί το υπουργείο οικονομικών, τα εγκαίνια των γραφείων που δρομολογούνται τον Σεπτέμβριο και τέλος τα ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων εντός της επένδυσης και άλλα θέματα που σύντομα θα συζητηθούν με τον επενδυτή.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 31 Ιουλίου 2021]