Διπλή διάκριση του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης

Ελληνικό Αργυρούπολη

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης με πολλή χαρά ανακοινώνει την κατάκτηση δύο βραβείων από τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης στο Διαγωνισμό Bravo School Awards 2021 με θέμα την επίτευξη των 17 στόχων της Αειφόρου Ανάπτυξης του ΟΗΕ.
Το πρώτο Project με το οποίο βραβεύτηκαν οι μαθητές είχε τίτλο « Δημιουργία Σεναρίου & Ταινίας Μικρού Μήκους για τη ζωή των θαλάσσιων χελωνών», για την προώθηση του Παγκόσμιου Στόχου 14, ‘Ζωή στο Νερό’. Το Project επίσης διακρίθηκε και από το Υπουργείο Παιδείας.
Το Δεύτερο Project με το οποίο βραβεύτηκαν οι μαθητές είχε τίτλο «Γλώσσα Μητέρα: Κυπριακή Διάλεκτος», για την προώθηση του Παγκόσμιου Στόχου 17, Συνεργασία για τους Στόχους, και απέσπασε επιπλέον βραβείο στο Διαγωνισμό ‘Κύπρος – Ελλάδα – Ομογένεια: Εκπαιδευτικές Γέφυρες’.
Και τα δύο Projects ήταν υπό την καθοδήγηση τους κας Παναγιώτας Σουρίδη, Φιλολόγου.
Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές του 3ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, για την προσπάθειά τους και τη δέσμευσή τους να παραμείνουν Πρεσβευτές των 17 Στόχων, για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου.
Τους εύχεται δε καλή πρόοδο και καλό Καλοκαίρι!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 24 Ιουλίου 2021]