Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άλιμος: Με το βλέμμα στην ανακύκλωση

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Tο πρωί της Τρίτης 12 Ιανουαρίου ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και θεμάτων Ανακύκλωσης κύριος Γιάννης Αντωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης και Κίνησης των Οχημάτων και Τεχνικών Θεμάτων κύριος Γιώργος Μακαριγάκης επισκέφτηκαν το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στο Κορωπί.
Οι Αντιδήμαρχοι πήγαν στο ΚΔΑΥ Κορωπίου προκειμένου να κάνουν μια αυτοψία για να δουν σε τι επίπεδο κυμαίνεται η ανακύκλωση στον Άλιμο και να διαπιστώσουν εάν οι δημότες στους κάδους ανακύκλωσης πετούν τα σωστά αντικείμενα.
Η εικόνα που είδαν ήταν άκρως ενθαρρυντική, για την τιτάνια προσπάθεια που έχει γίνει, καθώς τα λόγια που άκουσαν από τους υπεύθυνους της ανακύκλωσης ήταν μόνο θετικά. Τόνισαν ότι από τα οχήματα του δήμου μας το ποσοστό των υλικών που καταλήγουν στην ανακύκλωση είναι από τα καλύτερα στην Αττική, ενώ έδειξαν την ικανοποίηση τους για αυτήν την επίσκεψη, αφού κανένας άλλος δήμος δεν έχει επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις.
Στην συνέχεια οι δύο αντιδήμαρχοι πήραν χαρτί και μολύβι και σημείωσαν τα ακριβή νούμερα, όπως το ποσοστό απορριμμάτων που πάει για ανακύκλωση και το ποσοστό που πάει για ταφή, ενώ ζήτησαν από του υπεύθυνους ποιες μεθόδους μπορούν να ακολουθήσουν για να πετύχει ο Άλιμος ακόμα καλύτερους στόχους.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 16 Ιανουαρίου 2021]

Scroll to Top