Εγγραφείτε στο Newsletter μας

ΣΠΑΥ: Κυκλικό δρομολόγιο καθαρισμού στο Νότιο Υμηττό

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Το κυκλικό δρομολόγιο καθαρισμού του ΣΠΑΥ συνεχίζεται στο νότιο Υμηττό. Με αφετηρία τη Γλυφάδα, στις 22 Δεκεμβρίου το συνεργείο του ΣΠΑΥ καθάρισε όλη την πλαγιά πάνω από το Πατητήρι και “σάρωσε” όλα τα μονοπάτια μέχρι το τέρμα της οδού Μετσόβου. Στη συνέχεια ακολούθησαν καθαρισμοί στη δασική έκταση πάνω από το νταμάρι της Τερψιθέας και σε όλο το δίκτυο των δασικών δρόμων της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης, καθαρίζοντας δεκάδες σημεία υψηλής επισκεψιμότητας σε κάθε περιοχή.
Νέος σταθμός του ΣΠΑΥ, στις 23 Δεκεμβρίου, για τον καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής περιμετρικά του Υμηττού, η Ηλιούπολη. Οι εργασίες ξεκίνησαν από τη μεγάλη σειρά φρεατίων στο σημείο επαφής του βουνού με την πόλη στο τέρμα της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και συνεχίστηκαν σε κρίσιμα φρεάτια που έχρηζαν άμεσου καθαρισμού στις οδούς Νεύτωνος, Μαραθωνομάχων, Τσώρτσιλ και Θράκης.
Η επιχείρηση του ΣΠΑΥ για καθαρά φρεάτια περιμετρικά του Υμηττού, συνεχίστηκε στις 28 Δεκεμβρίου στο Πανόραμα της Βούλας, απομακρύνοντας μεγάλες ποσότητες από φερτά υλικά που είχαν συγκεντρωθεί μετά από σειρά βροχοπτώσεων.
Οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται σε κρίσιμα φρεάτια στην περιοχή της Βάρης, συμβάλλοντας επικουρικά στο πολύτιμο έργο της Πολιτικής Προστασίας των Δήμων γύρω από τον Υμηττό.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Ιανουαρίου 2021]

Scroll to Top