Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Επιχορηγήσεις αθλητικών σωματείων στον Άλιμο. Τι ποσά αιτήθηκαν και με τι θα επιδοτηθούν;

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Στέφανος Διαμαντής: «Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση δικαιολογητικών για την είσπραξη της επιδότησης από το Δήμο».

Τέσσερα θέματα είχε η ημερήσια διάταξη της 25ης δημοσίας τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου που αφορούσαν τις επιχορηγήσεις αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο. Τέσσερα όσα και τα σωματεία που αιτήθηκαν επιχορήγηση για συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με το Δήμο Αλίμου.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ενημέρωσε στις εισηγήσεις των θεμάτων η Αντιδήμαρχος κ. Αναστασία Σιμητροπούλου για το σωματείο Ε.Ν.Ο.Α. η Δημοτική Αρχή πρότεινε επιχορήγηση ποσού 1.500 ευρώ (αντί των 5.000 ευρώ που είχε αιτηθεί το σωματείο), για τον Αθλητικό Όμιλο Καλαμακίου προτάθηκε το ποσό των 2.000 ευρώ (αντί των 6.000 ευρώ που είχε αιτηθεί το σωματείο), για το σωματείο Παλαιμάχων Α.Ο. Καλαμακίου η δημοτική αρχή πρότεινε επιχορήγηση ποσού 1.500 ευρώ (αντί των 3.000 ευρώ που αιτήθηκε το σωματείο) και για το σωματείο ΝΙΚΗ Αλίμου προτάθηκε το ποσό των 2.000 ευρώ (αντί των 5.000 ευρώ που είχε αιτηθεί το σωματείο).

Και τα τέσσερα θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα όπως τα εισηγήθηκε η δημοτική αρχή. Τονίστηκε βέβαια επανειλημμένα και από την κ. Σιμητροπούλου πως «με ευθύνη των συλλόγων πρέπει να προσκομιστούν άμεσα το πλάνο δραστηριοτήτων αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε να σταλούν μαζί με την απόφαση στον επίτροπο ειδάλλως οι συνέπειες είναι γνωστές».

Ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑ κ. Στέφανος Διαμαντής ενημέρωσε πως έχει σταλεί ήδη σε όλα τα σωματεία επιστολή που εξηγεί το πώς δύναται να επιχορηγηθούν και τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσουν.

Scroll to Top