Ηλιούπολη: «Οδοιπορικό Αγάπης» για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ηλιούπολη

Με την υποστήριξη του Δήμου Ηλιούπολης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκάλεσε στο «Οδοιπορικό Αγάπης», που πραγματοποίησε με την «Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης» στην Κεντρική Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.
Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού, να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία σχολικών και άλλων ειδών και παράλληλα να βάλουν «το δικό τους σποράκι ζεστασιάς, αγάπης, ελπίδας».
Στη δράση αυτή ο επισκέπτης μπορούσε να βρει μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, πλαστελίνες, παγουρίνο, φαγητοδοχεία, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), είδη bebe, πετσέτες κι άλλα πολλά, πάντα σε προσιτές τιμές.
Όλα τα έσοδα από το Βazaar, θα διατεθούν για τη θέρμανση των 5 Σπιτιών του «Χαμόγελου του παιδιού» στην Αττική (Περιστέρι, Μοσχάτο, Μαρούσι, Μελίσσια, Καρέας).
«Παρών» στη δράση αλληλεγγύης ήταν και ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος με το πέρας αυτής δήλωσε «Κάναμε τα ψώνια μας, χαιρετηθήκαμε με πολύ κόσμο… ήπιαμε και το καφεδάκι μας!»

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 3 Οκτωβρίου 2020]