Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δίχρονη Προσχολική Εκπαίδευση στην Ηλιούπολη: Παρελήφθησαν οι δύο προκατασκευασμένες αίθουσες

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Πέντε μέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και συγκεκριμένα την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης παρέλαβε από την ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (πρώην Ο.Σ.Κ.) τις δύο προκατασκευασμένες αίθουσες για την κάλυψη των αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης. Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των εργαζομένων των συνεργείων που έκαναν τις τοποθετήσεις. Με υψηλό επαγγελματισμό και κινήσεις που πραγματικά “έκοβαν την ανάσα”, κατάφεραν και ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες.

«Με ένα τιτάνιο αγώνα δρόμου μηνών, του Δημάρχου μας Γιώργου Χατζηδάκη, της Αντιδημάρχου Παιδείας Καίτης Χωματά, της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρίας Αγγελή και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, καταφέραμε να είμαστε ο δεύτερος Δήμος του λεκανοπεδίου που παρέλαβε αυτές τις αίθουσες», τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής. Και συνέχισε ευχαριστώντας επίσης τους δικούς του συνεργάτες «με πρώτο τον Τεχνικό Σύμβουλο του Δημάρχου μας τον Τάσο Παναγιώταρη, τον επιβλέποντα Μηχανικό Χρήστο Βακάλη, τη Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Χαρά Χριστοφιλάκη, την προϊσταμένη Σοφία Νικολοπούλου, τον πανταχού παρόντα Θανάση Λαλλά και γενικά τη δεύτερη μου οικογένεια εδώ και ένα χρόνο, που είναι οι συνάδελφοι της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης στο σύνολο της. Επίσης ευχαριστώ τη Δημοτική μας Αστυνομία που με πολύ υπομονή ρύθμισαν την κυκλοφορία σε δύσκολα σημεία της πόλης μας. Χωρίς τη δική τους παρουσία θα ήταν αδύνατη και επισφαλής η σημερινή σύνθετη επιχείρηση».
Η τοποθέτηση της πρώτης αίθουσας στο 1ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης (Λεωφ. Ειρήνης & Πρωτόπαπα). Η τοποθέτηση της δεύτερης αίθουσας στο 7ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης (Βάκχου & Γράμμου).

Θύμα.. «γκράφιτι» η αίθουσα στο 1ο Νηπιαγωγείο

Με το «καλημέρα σας» έπεσε θύμα γκράφιτι η αίθουσα που τοποθετήθηκε στο 1ο Νηπιαγωγείο Ηλιούπολης. Αυτή την εικόνα αντίκρισαν έκπληκτοι οι περαστικοί το πρωινό της Τετάρτης από την Λ. Ειρήνης. «Είναι στιγμές που αισθάνομαι πως ο αγώνας μας είναι άνισος. Όλα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις εκτός της βλακείας, ειδικά όταν κάποιοι την ανέχονται και τη δικαιολογούν», δήλωσε απογοητευμένος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σεφτελής.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 12 Σεπτεμβρίου 2020]

Scroll to Top