Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Έχετε μήνυμα… από το Δήμο Αλίμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σε αντικατάσταση των φθαρμένων πινακίδων του Δήμου προχώρησε η δημοτική αρχή στις αρχές του Νοέμβρη. Πρώτος ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Κονδύλης ενημέρωσε για την ενέργεια της δημοτικής αρχής στις 8 Νοεμβρίου μέσα από το προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ολοκαίνουριες φωτεινές πινακίδες τεχνολογίας LED τοποθετήσαμε στη θέση των 4 παλιών, κατεστραμμένων εδώ και χρόνια πινακίδων του Δήμου. Παιδική χαρά Θουκυδίδου, Θεομήτορος & Ιωνίας, Δωδεκανήσου & Ιωνίας, ΙΚΑ Αλίμου. Άμεσα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται ενημερώσεις και νέα της πόλης μας», έγραψε συνοδεύοντας τις φωτογραφίες που ανήρτησε.

 

Μόνο δημοτικά μηνύματα;

Λίγες ημέρες μετά, και συγκεκριμένα στις 18 Νοεμβρίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ανοικτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την Ανάθεση Υπηρεσιών Καταχώρησης Διαφημιστικών Μηνυμάτων στην οποία επεξηγείται το πώς κάποιος που διαθέτει επιχείρηση μπορεί να διαφημιστεί στις νέες δημοτικές πινακίδες.

Σύμφωνα με την Ανοιχτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος (Αρ. Πρωτ. 1034/13.11.2015) «Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία: Αξιοποίηση Δημοτικής Περιουσίας Αλίμου Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία και το διακριτικό τίτλο: ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε κ. Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου […]Καλεί όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις για την καταχώρηση διαφημιστικών μηνυμάτων των επιχειρήσεών τους επί των ηλεκτρονικών εφημερίδων πληροφόρησης δημοτών και διαφήμισης (ηλεκτρονικών πινάκων μεταβλητής πληροφόρησης) της ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε, οι οποίες βρίσκονται:

α) Επί της Λ.Αλίμου ( ύψος ΙΚΑ)

β) Επί των οδών Ιωνίας και Θεομήτωρος

γ) Επί των οδών Ιωνίας και Ησιόδου

δ) Επί των οδών Θουκυδίδου (ύψος Παιδικής Χαράς)

 

Το τίμημα των διαφημιστικών μηνυμάτων και επί των τεσσάρων (4) ηλεκτρονικών πινακίδων πληροφόρησης – διαφήμισης έχει οριστεί ως εξής :

α)  Ποσό 100,00 € πλέον ΦΠΑ μηνιαίως ανά πινακίδα.

β)  Ποσό 250,00 € πλέον ΦΠΑ τριμηνιαίως ανά πινακίδα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΑΔΗΠΑΛ Α.Ε όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Scroll to Top