Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Υποχρεωτικό το μοριακό τεστ Covid-19 για τους υπαλλήλους του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Mε την υπ’ αριθμ. 1404/2020 απόφασή του ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανακοίνωσε ότι όλοι οι υπάλληλοι καθώς και οι φιλοξενούμενοι ή ωφελούμενοι των Δομών του Δήμου, θα υποβληθούν υποχρεωτικά σε μοριακό τεστ COVID-19, με δαπάνη του Δήμου, σύμφωνα με την παρακάτω σειρά:

  1. Όσοι εργάζονται ή διαμένουν στον Ίδρυμα Κοινωνικού Ξενώνα Βουλιαγμένης.
  2. Όσοι φιλοξενούνται στη «Στέγη υπερηλίκων».
  3. Όσοι υπάλληλοι απουσιάζουν από την υπηρεσία με οποιαδήποτε άδεια απουσίας, κατά την πρώτη ημέρα της προγραμματισμένης επιστροφής τους από τη Δευτέρα 24/08/2020, αντί να προσέλθουν για εργασία, κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο προσωπικού, θα υποβληθούν υποχρεωτικά σε μοριακό τεστ COVID-19 και θα μείνουν εκτός δημοτικών εγκαταστάσεων μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων την επόμενη μέρα. Εφόσον το τεστ βγει αρνητικό ο εργαζόμενος επιστρέφει στην εργασία του όπου πρέπει για πέντε (5) μέρες να λαμβάνει όλα τα μέσα προστασίας (υποχρεωτική χρήση μάσκας κ.λ.π.)
  4. Όσοι έχουν ήδη επιστρέψει από 17/08/2020 μέχρι σήμερα θα υποβληθούν και εκείνοι σε προγραμματισμένο έλεγχο σε συνεννόηση με το γραφείο προσωπικού.
  5. Για το προσωπικό που υπηρετεί στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία θα πρέπει ο έλεγχος να έχει ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς την 1η Σεπτεμβρίου 2020.
  6. Το ίδιο θα ισχύει και για το προσωπικό που θα προσληφθεί από το Δήμο προκειμένου να απασχοληθεί στις υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων του Δήμου.

Τέλος, όποιος εργαζόμενος αισθανθεί αδιαθεσία ή όποιος κρίνει η υπηρεσία ότι θα πρέπει για λόγους διασφάλισης τόσο της υγείας του ιδίου όσο και των υπολοίπων συναδέλφων θα μπορεί να υποβληθεί σε μοριακό τεστ.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 29 Αυγούστου 2020]

Scroll to Top