Περιοδεία από το Ε.Ε.Α.: Διανομή υγειονομικού υλικού σε επιχειρήσεις του Αλίμου και της Ηλιούπολης

Άλιμος Ηλιούπολη

Συνεχίστηκε και το Σάββατο 20 Ιουνίου η διανομή από αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προστατευτικών μασκών και αντισηπτικών.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. επισκέφθηκαν το Δήμο Αλίμου και μαζί με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Κονδύλη, έκαναν περιοδεία σε εμπορικούς δρόμους και μοίρασαν το υγειονομικό υλικό σε επιχειρήσεις της περιοχής. Στη δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Δήμητρα Νάνου.

Ηλιούπολη

Επιχειρηματίες και επαγγελματίες τόνιζαν στα μέλη του Ε.Ε.Α. τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν σχετικά με την πρόσβαση τους σε χρηματοδοτικά εργαλεία και βέβαια υπογράμμιζαν τη μείωση τζίρου που βλέπουν στις επιχειρήσεις τους από την στιγμή που επαναλειτούργησαν, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.
Όπως σημείωναν, είναι έντονη η ανησυχία των καταναλωτών για την ύφεση που έρχεται, γι’ αυτό και πλέον υπάρχει μεγάλη διστακτικότητα στο να προχωρήσουν σε αγορές.
Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στις συζητήσεις που είχε με τους εμπόρους, τόνισε την πρόθεση της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.

Άλιμος

Η αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προχώρησε σε διανομή υγειονομικού υλικού και σε επιχειρήσεις του Δήμου Ηλιούπολης, ενώ η πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α. θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Εκτός από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, σε Άλιμο και Ηλιούπολη βρέθηκαν ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Κογιουμτσής, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος, ο Πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας του Ε.Ε.Α. «Αρωγός» κ. Δημήτρης Βαρδακώστας και τα μέλη του ΔΣ κ. Χρήστος Κοντούρης, κ. Ανδρέας Κούρτης και κ. Γιάννη Δήμος.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 27 Ιουνίου 2020]