Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άλιμος: Έτοιμη η νέα “ΚΑΡΤΑ ΔΗΜΟΤΗ” 2020-2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

• Διαδικασία παραλαβής των νέων «συλλεκτικών» καρτών

Ξεκινάει από την 1η Ιουλίου η παράδοση των νέων «Καρτών Δημότη» για τη δωρεάν είσοδο στην οργανωμένη Ακτή Αλίμου («Ακτή του Ήλιου»).
Η διαδικασία φέτος είναι ιδιαίτερα απλοποιημένη, καθώς οι νέες Κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί για όλους τους κατόχους παλαιών καρτών.
Οι νέες Κάρτες θα είναι πλέον “συλλεκτικές”, για δύο λόγους:
Πρώτον, γιατί είναι νέας ψηφιακής τεχνολογίας (RFID) και θα τις “επαναφορτίζουμε” κάθε 4 έτη, χωρίς να χρειάζεται να τις αλλάζουμε.
Δεύτερον, γιατί στην πίσω όψη της κάθε Κάρτα κρύβει μία μικρή ‘έκπληξη’, καθώς καθεμία απεικονίζει και ένα διαφορετικό έργο τέχνης από την Πινακοθήκη του Δήμου Αλίμου. Τα περισσότερα έργα είναι του μεγάλου νεοέλληνα ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου και έχουν θέμα τη θάλασσα.

• ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΤΗ» ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2023

Οι νέες Κάρτες Δημότη διανέμονται από ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Cine Alimos, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες 9 πρωί έως 5 το απόγευμα.

Οι νέες Κάρτες έχουν ήδη εκδοθεί από τον Δήμο αυτομάτως και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης παραλαβής της νέας κάρτας και η παράδοση της παλιάς κάρτας.

• ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Η ισχύς των παλαιών Καρτών (2015-2019), που σήμερα έχουν οι δημότες στην κατοχή τους, ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ μέχρι 10 Αυγούστου 2020 και θα μπαίνουν με αυτήν στην Ακτή, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός κατά την παραλαβή της νέας κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου (www.alimos.gr) ή καλέστε στα τηλέφωνα 210 9850311 και 210 9850313.

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 27 Ιουνίου 2020]

Scroll to Top