Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Αν. Διοικητής Ασκληπιείου Βούλας: «Έτσι θα είναι το Ασκληπιείο της νέας εποχής!»

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας Αιμίλιος Βουγιουκλάκης ενημέρωσε για τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα εντός του νοσοκομείου για την κτιριακή του αναβάθμιση. Ο Αν. Διοικητής δεν παραλείπει να αναφερθεί στον μεγάλο δωρητή του έργου που είναι η οικογένεια Μαρτίνου με την ΑΜΚΕ «Αιγέας». Παραλείπει όμως την αναφορά στις προηγούμενες διοικήσεις, αφού είναι ένα έργο που έχει τρέξει προηγούμενους μήνες για να μπορέσει σταδιακά να υλοποιηθεί.

Η ανακοίνωσή του είναι η εξής:
«Με νέους, αναβαθμισμένους, διευρυμένους και λειτουργικούς χώρους. Με ένα ολοκαίνουργιο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο και με μια πλήρως σύγχρονη και εξοπλισμένη ουρολογική κλινική στον επάνω όροφο, μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα.
Οι εργασίες στο νοσοκομείο προχωρούν όλο αυτό το διάστημα με γοργούς ρυθμούς! Με την ολοκλήρωση της κατεδάφισης του ιστορικού «Σταθατείου» -ενός κτιρίου σχεδόν 100 ετών ζωής- εισέρχονται πλέον στη νέα τους φάση. Λαμβάνοντας πάντα όλα τα μέτρα ασφαλείας και τηρώντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την ασφάλεια όχι μόνο των εργαζομένων μας, αλλά και των διερχόμενων συμπολιτών μας.
Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας για τους πολίτες όλης της Νότιας Αθήνας! Με την αξιοποίηση μιας ακόμη σημαντικής δωρεάς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Αιγέας» -και της οικογένειας Μαρτίνου προσωπικά- προς το νοσοκομείο μας. Μια προσφορά που, σε λίγους μήνες από σήμερα, θα πάρει «σάρκα και οστά» και θα είναι πραγματικότητα. Αλλάζοντας μια και καλή την όψη του «Ασκληπιείου» που όλοι ξέραμε, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υπηρεσίες παροχής δημόσιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή μας».

 [Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Ιουνίου 2020]