Κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι στον Άλιμο μέχρι την Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Έπειτα από πολλαπλά ερωτήματα συμπολιτών μας σχετικά με τη λειτουργία των αθλητικών χώρων, γηπέδων, εγκαταστάσεων, κολυμβητηρίων κ.λπ., σας ενημερώνουμε ότι ΟΛΕΣ οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλίμου (ανοιχτά και κλειστά γήπεδα, κολυμβητήριο, υπαίθρια γυμναστήρια κ.λπ.) θα παραμείνουν κλειστές μέχρι και την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, βάσει του ΦΕΚ Β’ 1868/17.5.2020.
Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπονται:
– η χρήση των γηπέδων τένις από αθλούμενους που είναι μέλη σωματείων, με τήρηση των υγειονομικών διατάξεων από τα σωματεία αυτά (ΦΕΚ Β’ 1644/2020),
– η χρήση των υπαίθριων εγκαταστάσεων αντισφαίρισης (τραπέζια πινγκ-πονγκ)
– η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από όσους είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπ/σης.
Και στις 3 παραπάνω εξαιρέσεις, η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται μόνο από άτομα άνω των 13 ετών και πάντοτε με την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων και των αριθμητικών περιορισμών που θέτει ο νόμος (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΕΚ Β’ 1868/2020).
Τη Δευτέρα 25 Μαΐου θα ακολουθήσει νεότερη Ανακοίνωση-Ενημέρωση από τον Δήμο σχετικά με τη χρήση των εγκαταστάσεων για το επόμενο διάστημα, ανάλογα με το νεότερο ΦΕΚ που αναμένεται να εκδώσει το Κράτος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Μαΐου 2020]