Εγγραφείτε στο Newsletter μας

10.000 μάσκες πρόσφερε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο Γ. Ν. Ασκληπιείο Βούλας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σημαντική προσφορά 10.000 μασκών υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση των αναγκών του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας έκανε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κατά την προγραμματισμένη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 27 Απριλίου.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κατά την παράδοση των μασκών στον Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας, κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη δήλωσε πως «ο Δήμος ενισχύει με τον τρόπο αυτό το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να συμβάλει στην διευκόλυνση της εκτέλεσης του δύσκολου έργου που καλούνται να αντιμετωπίσουν αυτές τις μέρες».

Ο κ. Βουγιουκλάκης ευχαρίστησε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη σημαντική δωρεά και τη μέχρι τώρα στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμου και του Νοσοκομείου προς όφελος των πολιτών ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός πως το σημαντικό αυτό υλικό θα διευκολύνει το δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ασκληπιείου σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Παράλληλα, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου ενημέρωσε πως η προσφορά των 10.000 μασκών είναι μέχρι σήμερα η μεγαλύτερη προσφορά υγειονομικού υλικού που έχει κάνει Δήμος προς νοσηλευτική μονάδα της χώρας. Οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για ακόμα στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

https://www.facebook.com/VougiouklakisEmilios/posts/2717094858398887
Scroll to Top