Διαφοροποιούν τη στάση τους οι εκπρόσωποι Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ασκληπιείου Βούλας»

Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

«Ανεύθυνες συμπεριφορές ορισμένων υγειονομικών εκπέμπουν λάθος μηνύματα και εκθέτουν τον κλάδο μας»

Η πλειοψηφούσα παράταξη του Δ.Σ. του Σωματείου μας, χωρίς καμία συζήτηση στο Σώμα, αποφάσισε εν μέσω της πανδημίας COVID-19 Ανοικτή Γενική Συνέλευση στην είσοδο του «Ασκληπιείου», με αποτέλεσμα να εγείρονται συζητήσεις για την τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, την ασφάλεια των συμμετεχόντων και αποτελώντας αρνητικό παράδειγμα προς τους συμπολίτες μας μη υγειονομικούς.
Οι Εργαζόμενοι στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα γνωρίζουν τις συνέπειες της πανδημίας και πρέπει να είναι οι πρώτοι που εφαρμόζουν τα μέτρα, η έγκαιρη εφαρμογή των οποίων φαίνεται να αποδίδει. Δεν πρέπει οι προθέσεις ορισμένων να παρασύρουν σε ανεύθυνες συμπεριφορές, που τελικά και εκπέμπουν λάθος μηνύματα και εκθέτουν τον κλάδο μας.
Η στείρα αντιπαράθεση σε αυτές τις πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, προκειμένου να ευθυγραμμιστεί το Σωματείο σε Πανελλαδικά συνδικαλιστικά καλέσματα και μόνο, δε βοηθά το Νοσοκομείο, που παρά την υποστελέχωση και τα περιορισμένα μέσα που διαθέτει, παρέχει στηριζόμενο στην υπεράνθρωπη και ανιδιοτελή προσφορά όλων, Εργαζομένων και Διοίκησης, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.
Σε αυτή την δύσκολη για όλο τον κόσμο συγκυρία, παραμένουμε ενωμένοι στην πρώτη γραμμή, εφαρμόζοντας παραδειγματικά ό,τι ζητάμε από τον κάθε πολίτη και όλοι μαζί βοηθάμε για να ελαχιστοποιήσουμε τις τραγικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Οι εκπρόσωποι Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων
Νοσοκομείου «Ασκληπιείου Βούλας»
Γεωργιάδης Γεώργιος
Πουλημένος Λεωνίδας
Γάτος Γεώργιος