Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Παράταση των προληπτικών μέτρων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη προστασία της δημοσίας υγείας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2, έχει προβεί στη λήψη στοχευμένων μέτρων πρόληψης, τα οποία επικαιροποιούνται ως εξής:

Παρατείνεται, πλέον της αρχικής απόφασης των 14 ημερών, το κλείσιμο των δομών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕ.Α) για όσο διάστημα είναι σε ισχύ τα μέτρα.

Υπενθυμίζεται, ότι όλες οι παιδικές χαρές και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά προγράμματα του Ο.Α.Π.Π.Α. καθώς και η παραχώρηση εγκαταστάσεων και αιθουσών του Δήμου προς συλλόγους και σχολεία για τη διεξαγωγή μαζικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων είναι σε αναστολή μέχρι νεοτέρας.

Από τις 24 Μαρτίου και σε συνέχεια της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών, η Δημοτική Συγκοινωνία έχει αναστείλει τη λειτουργία της.

Η Δημοτική Αρχή προτρέπει τους πολίτες και ιδιαίτερα όσους ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου να τηρήσουν όλα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και πρόληψης, όπως αυτά ορίζονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Υπουργείο Υγείας και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παραμένει σε συνεχή επαφή με τα συναρμόδια Υπουργεία, τη διοίκηση του Ε.Ο.Δ.Υ και τις υγειονομικές μονάδες που λειτουργούν εντός της πόλης, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις της στον τιτάνιο αγώνα που δίνουν καθημερινά.

Scroll to Top