Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άλιμος: Ξεκίνησε η κατασκευή της νησίδας στη Λεωφ. Κυθηρίων

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ενα ακόμα έργο για την ασφαλή κυκλοφορία στην πόλη και την αισθητική αναβάθμιση της λεωφόρου Κυθηρίων ξεκίνησε!
Από την περασμένη εβδομάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή κεντρικής νησίδας στη λεωφόρο Κυθηρίων, από την οδό Μυρτιδιωτίσσης μέχρι και τη λεωφόρο Ιωνίας.
Είναι αξιοσημείωτο ότι τα συνεργεία εργάζονται με ταχύτατους ρυθμούς, με προσοχή για ένα άριστο τεχνικά αποτέλεσμα, αλλά και με μέριμνα για τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών.
Η κυκλοφορία της Κυθηρίων δεν κλείνει, παρά μόνο στο ένα ρεύμα και αυτό προσωρινά κατά τη διάρκεια των εκσκαφών (λίγες ώρες την ημέρα), ώστε ο δρόμος να αποδίδεται κάθε μεσημέρι σε χρήση με κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.
«Χρησιμοποιούμε επίσης μικρά σκαπτικά και κάδους συγκέντρωσης μπάζων, οι οποίοι τοποθετούνται κάθε πρωί και απομακρύνονται κάθε μεσημέρι, ώστε η λεωφόρος στη συνέχεια να είναι απολύτως καθαρή και ασφαλής για κυκλοφορία στο σύνολό της.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι το έργο καθυστέρησε 2 σχεδόν χρόνια, με αποκλειστική ευθύνη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το οποίο μας καθυστέρησε αδικαιολόγητα.
Συνεχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς την προσπάθειά μας για μία όμορφη, ασφαλή πόλη!! Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και τη συνεργασία σας!!» τόνισε ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Ιανουαρίου 2020]

Scroll to Top