Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ευχαριστήρια Κ. Χαλιορή σε Α. Κονδύλη – Συμβολή του Δήμου Αλίμου στην καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη είχε προ ημερών ο Πρόεδρος του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά Κωνσταντίνος Χαλιορής, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε ευαισθητοποίηση και άμεση ανταπόκριση για τον καλλωπισμό, τον φωτισμό και την καθαριότητα του περιβάλλοντος χώρου του ΕΑΚΝ. Ο κ. Χαλιορής για να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη για τις άμεσες πράξεις στήριξης έστειλε επιστολή προς τον ίδιο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του για την πολύτιμη συμβολή και το έργο που του παρείχαν. Την ίδια ημέρα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε: «Η ενασχόληση μου με τα κοινά, πολλές φορές με έχει απογοητεύσει. Είναι όμως και κάποιες στιγμές που η αισιοδοξία και η χαρά κυριαρχούν.
Πριν λίγες μέρες συναντήθηκα με τον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη. Από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα πως συνομιλώ με έναν άνθρωπο εργατικό, με σχέδιο, όραμα και κυρίως αποτελεσματικό. Από τα πρώτα λεπτά μου δήλωσε πως είναι δίπλα στο ΕΑΚΝ/Αγίου Κοσμά και τα λόγια του αυτά έγινα πολύ γρήγορα πράξη. Ο δήμαρχος σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, οργάνωσε και υλοποίησε άμεσα τεχνικές παρεμβάσεις που μας έδωσαν την δυνατότητα να βρισκόμαστε με περισσότερη διάθεση δίπλα στους αθλητές.
Τα συνεργεία κηποτεχνίας, η υπηρεσία καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του ΕΑΚΝ/Αγίου Κοσμά αλλά κυρίως με διάθεση συνεργιών, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να αλλάξουν την εικόνα του κέντρου. Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη, τον φίλο Ανδρέα για την βοήθεια του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους και το προσωπικό του δήμου για την ειλικρινή προσπάθεια τους. Πάντα πίστευα στις συνέργειες, τώρα αισιοδοξώ πως κάτι μπορεί να αλλάξει».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 18 Ιανουαρίου 2020]

Scroll to Top