19 εικαστικοί στο Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας – Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής με πολλές εκπλήξεις

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

kallitexnorama ekthesi 19_s3Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κλείσιμο της έκθεσης ζωγραφικής 19 εικαστικών στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΡΑΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Κατά την διάρκεια της έκθεσης πολύς κόσμος από την Γλυφάδα, αλλά και από όλη την Αττική επισκέφτηκε τον χώρο, ενώ μέσα από τις προσωπικές επαφές που αναπτύχθηκαν πραγματοποιήθηκαν σημαντικές πωλήσεις έργων. Κατά την εκδήλωση της λήξης το ΟΥΡΑΝΙΟ ΩΔΕΙΟ παρουσίασε τα έργα των τελειοφοίτων μαθητών του, ενώ η δασκάλα του Ωδείου κ. Γιάννα Χατζηγεωργάκη παρουσίασε έργα σε πιάνο και κιθάρα. Η βραδιά επεφύλασσε βράβευση στο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου για το πολιτιστικό και κοινωνικό του έργο.
kallitexnorama ekthesi 19_s5Το έργο που του δωρίθηκε με την ονομασία: «πάντα μαζί ..» του κορυφαίου ζωγράφου Κων/νου Γεωργόπουλου, συμβολίζει την αγάπη, την φιλία, την ενότητα, την αλληλεγγύη των ανθρώπων, αξίες που διέπουν το Καλλιτεχνόραμα μας καθολικά.
Στην έκθεση που διήρκησε από τις 20 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, συμμετείχαν οι εικαστικοί: Aσπετάκη Νίνα – Γεωργόπουλος Κων/νος – Δημητρίου Αγγελική – Ζαχαρόπουλος Σπύρος -Καγιαδάκης Στέλιος – Κατσαρού Σοφία – Κρητικός Νίκος – Λουκίδη Χριστίνα – Μασουρίδης Παναγιώτης – Μπόμπολη Σοφία – Παπαδοπούλου Αννυ – Τζ’ήλου Κυπαρισσώ -Πράγιας Γιώργος – Σταύρου Γιάννης – ¨Σταλίτσα΄’ Καρπούζη – Τσερτσβαζε Αννα – Μάμμη Κυριακή (αγιογραφίες) – Παπαθανασίου Στυλιανή (γλυπτά).

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 5 Μαρτίου 2016]

kallitexnorama ekthesi 19_s4 kallitexnorama ekthesi 19_s2

Scroll to Top