Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δύο Γιάννηδες, Χιλιάδες Ευχές – Γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο Γιάννης Κωνσταντάτος

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Μια βραδιά γιορτής, με χαμόγελα, μουσική, φαγητό, ευχές και έντονη την πολιτική παρουσία ήταν η Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 στην Αργυρούπολη. Ανήμερα της ονομαστικής τους εορτής δέχτηκαν εκατοντάδες ευχές ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και π. Δήμαρχος Αργυρούπολης Γιάννης Τσαρπαλής.

Καλωσορίζοντας τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες που παρευρέθηκαν στη γιορτινή αυτή ημέρα κοντά τους μίλησαν από κοινού. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γιάννης Κωνσταντάτος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους αναφέρθηκε στην κοινή του πορεία με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Τσαρπαλή και τη στήριξη που παρείχε, ως πρώην δήμαρχος Αργυρούπολης στη νέα γενιά.
«Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ σύντομη ομιλία με τον Πρόεδρο, μόνο δύο ώρες. Θα σας πούμε το πρόγραμμά μας, τα έργα μας», είπε πρώτος ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η αίθουσα γέμισε από χαμόγελα. Ξεκινώντας τόνισε χαριτολογώντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που βρίσκονται όλοι μαζεμένοι να βγάλουν μια πολιτική ομιλία ενόψει και των εκλογών που έρχονται σε 3 χρόνια. «Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είστε κοντά μας. Με το Γιάννη (Τσαρπαλή) έχουμε μια σχέση ζωής πάρα πολλών ετών και αυτή η σχέση συνεχίζεται για χρόνια ολόκληρα. Το έφερε η τύχη έτσι, να είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σήμερα. Για εκείνους που δεν γνωρίζουν ο Γιάννης, αν και πρώην Δήμαρχος στήριξε τη νέα γενιά και του αξίζει το πιο ζεστό χειροκρότημα. Είμαι συγκινημένος γιατί βλέπω αγαπημένα πρόσωπα. Οι τίτλοι και τα αξιώματα φεύγουν. Θα μου πείτε.. ‘Σήμερα είσαι Δήμαρχος και αύριο… θα είσαι’ (γέλια). Εν πάσει περιπτώσει, όσο είμαστε. Σας αγαπάμε ανιδιοτελώς. Καλή Χρονιά. Χρόνια Πολλά με υγεία», είπε πανευτυχής ο Γιάννης Κωνσταντάτος.
«Μου είπε να τραγουδήσω μια όπερα αλλά δεν έχει καλή μικροφωνική και δε θα το κάνω», είπε χαριτολογώντας ο Γιάννης Τσαρπαλής. Και στη συνέχεια ευχαρίστησε με τη σειρά του τους παριστάμενους. «Έχω πει ότι αν δεν υπήρχε ο Κωνσταντάτος θα έπρεπε να τον έχουμε εφεύρει (γέλια) αλλιώς δε θα πάει η πόλη μπροστά», τόνισε ο Γιάννης Τσαρπαλής.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη

Ο σύντομος χαιρετισμός έκλεισε με αποκαλύψεις. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος μοιράστηκε τη χαρά του και τις καλές ειδήσεις του 2020 νωρίτερα γιατί δεν μπορούσε να κρατηθεί. Παρουσίασε τον Ιάκωβο Μυλωνά, τον αξιόλογο σκηνοθέτη – ηθοποιό και ανέφερε ότι ήδη διασκευάζει το βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου «Ο Αγριάνθρωπος» που έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΚΑΛΕΝΤΗ ώστε να ανέβει στη θεατρική σκηνή του Μεγάρου Μουσικής. Οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε επευφημίες και χειροκροτήματα.
Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, οι βουλευτές ΝΔ Νότιου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Άννα Καραμανλή, Βασίλης Σπανάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης, ο Πολιτευτής ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Στέλιος Θεοδοσόπουλος και πολλοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Διονύσης Χατζηδάκης, Νίκος Χαρδαλιάς, Άννα Καραμανλή, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα» Στέλιο Θεοδοσόπουλο
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη
Ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Τσαρπαλή και την σύζυγό του Δήμητρα Αλαμπάνου, ιδιοκτήτρια των Φροντιστηρίων ΡΟΜΒΟΣ.
Άννα Καραμανλή, Διονύσης Χατζηδάκης, Γιάννης Κωνσταντάτος και Χάρης Θεοχάρης

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Ιανουαρίου 2020]

Scroll to Top