Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Από την παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ιωάννα Σκλαβενίτη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στην εκπνοή του χρόνου, ανακοινώθηκε μια νέα ανεξαρτητοποίηση στο Δήμο Ηλιούπολης. Αυτή τη φορά ήταν από την παράταξη του π. Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου «Πρώτα η Ηλιούπολη». Η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα (Τζάννα) Σκλαβενίτη, διαχώρισε τη θέση της με μια σύντομη και περιεκτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει και έτσι η νέα χρονιά τη βρίσκει «ανεξάρτητη».

«Αγαπητοί Συμπολίτες,
Τέσσερις μήνες μετά την ορκωμοσία μου ως Δημοτική Σύμβουλος θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη». Επιδίωξη μου μέσω της συμμετοχής μου στις δημοτικές εκλογές ήταν αποκλειστικά η προσφορά στην πόλη μου, η κατάθεση προτάσεων και ιδεών και όχι η στείρα αντιπολιτευτική στάση. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη στήριξή σας.
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά».

Η στάση της κας Σκλαβενίτη έφερε ξανά στο προσκήνιο για το αν θα πρέπει ο δημοτικός σύμβουλος που ανεξαρτητοποιείται να παραδίδει και τη θέση του στο δημοτικό συμβούλιο ή όχι. Η ίδια πάντως δηλώνει παρούσα και ενεργή δημότης για τη νέα χρονιά με «όχι στείρα αντιπολιτευτική στάση».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 4 Ιανουαρίου 2020]

Scroll to Top