Νέος Διοικητής και Αναπληρωτής Διοικητής στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας

Άλιμος Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Γλυφάδα Ελληνικό Αργυρούπολη Ηλιούπολη

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. Στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας Διοικητής ορίστηκε ο Ανδρέας Πλεμμένος και Αναπληρωτής Διοικητής ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης.

Ποιος είναι ο Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Ανδρέας Πλεμμένος

Μαθηματικός με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Miami business School. Με μακρά εμπειρία (15 χρόνια) στον χώρο εμπορίας και εξαγωγής ελαιολάδου αλλά και των αγροτικών προϊόντων γενικότερα, στα πεδία της προώθησης πωλήσεων μέσω εξαγωγών, στρατηγικής, ανάπτυξης και οργάνωσης.
Συμμετείχε ενεργά στα κοινά μέσω της παρουσίας του ως εκλεγμένο μέλος στο ΔΣ του ΣΕΒΙΤΕΛ (σύνδεσμος βιομηχανιών τυποποίησης ελαιόλαδου) αλλά και ως μέλος στο ΔΣ της Διεπαγγελματικής Ελαιόλαδου ΕΔΟΕΕ.
Στη συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας ανέλαβε την διεύθυνση Marketing της εταιρείας που δραστηριοποιήθηκε στο licencing των προϊόντων του ΑΘΗΝΑ 2004 με ενεργή συμμετοχή σε όλο το project των Ολυμπιακών αγώνων σε συνεργασία με τους μεγαλύτερες εταιρείες χορηγούς.

Ποιος είναι ο Αναπληρωτής Διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης

Ο Αιμίλιος Αντ. Βουγιουκλάκης, είναι 36 χρονών και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Αποφοίτησε από το 1ο Δημόσιο Λύκειο Γλυφάδας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Ιστορίας και Αρχαιολογίας» της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει λάβει ειδίκευση στην Ιστορία. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια, ενώ έχει δημοσιεύσει τέσσερις ακαδημαϊκές εργασίες. Παράλληλα, είναι αριστούχος απόφοιτος του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Msc) «Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης», των Πανεπιστημίων Πειραιώς, Θεσσαλονίκης, Κομοτηνής και Πελοποννήσου. Σήμερα κάνει και το δεύτερο Μεταπτυχιακό του (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά, ενώ είναι τακτικό μέλος της Αρκαδικής Ακαδημίας.

Στα φοιτητικά του χρόνια εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος Δ.Σ. της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδος, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου και της Γραμματείας Αθήνας Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ι , καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες του ημερησίου τύπου, ενώ, παράλληλα, διετέλεσε και διευθυντής του γραφείου τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας, την περίοδο 2013-2015, επί Υπουργίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Το 2009 εξελέγη Πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Γλυφάδας, εκπροσωπώντας ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τους νέους της πόλης, ενώ, για τη δραστηριότητά του, έχει τιμηθεί και βραβευθεί από σωματεία και φορείς της Γλυφάδας.

Στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου.

Από τον Μάιο του 2017 μέχρι τον Νοέμβρη του 2018 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας Γλυφάδας, όταν και με απόφασή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε Αναπληρωτής Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στις Δημοτικές Εκλογές τον Μάιο του 2019 επανεξελέγη με την παράταξη του Γιώργου Παπανικολάου, δεύτερος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας.

α/α Νοσοκομείο Προκηρυχθείσα θέση Ονοματεπώνυμο επιλεγέντος/ είσας
  ΓΝΒ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ» Διοικητής ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ  
  γνβ «ασκληπιειο»  Αναπλ. Διοικητής   ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ
  ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ» Διοικητής   ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  πγν «αττικον» Διοικητής   ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
  ψνα-ψνα «δρομοκαϊτειο»   Κοινός Διοικητής ΤΣΑΓΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
  ψνα   Αναπλ. Διοικητής ΔΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  γννπ «ο αγ. παντελεημων-γνδα «η αγ. βαρβαρα»   (αποκεντρωμενη ο.μ. «δυτικη αττικη αγια βαρβαρα») Αναπλ. Διοικητής ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
  γνπ «τζανειο»   Αναπλ. Διοικητής ΓΟΥΖΟΥΑΣΗΣ ΗΛΙΑΣ
  εανπ «μεταξα»   Διοικητής ΤΟΥΜΠΕΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
  εανπ «μεταξα»   Αναπλ. Διοικητής ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
  γν συρου «βαρδακειο & πρωιο» & γν-κυ ναξου Κοινός Διοικητής ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  γν-κυ ναξου   Αναπλ. Διοικητής ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΙΤΣΑ
  γν ροδου «ανδρεασ παπανδρεου»   Διοικητής ΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  γν-κυ κω «ιπποκρατειο»   Διοικητής ΤΣΑΧΟΥΡΓΙΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
  γν-κυ καλυμνου «το βουβαλειο»   Διοικητής ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ-ΜΑΡΙΑ
  κθ-κυ λερου   Διοικητής ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  γν σαμου «ο αγ. παντελεημων» & γν-κυ ικαριασ   Κοινός Διοικητής ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  γν-κυ ικαριασ   Αναπλ. Διοικητής ΓΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  γν μυτιληνησ «βοστανειο»   Διοικητής ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  γν-κυ κυθηρων «τριφυλλειο»   Διοικητής ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  πγν «αττικον»   Αναπλ. Διοικητής ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  γννπ «ο αγ. παντελεημων- γνδα η αγ. βαρβαρα» (ο.μ. εδρασ «νικαια- ο αγ. παντελεημων») Αναπλ. Διοικητής ΜΥΤΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ