Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Άλιμος: Νέος Πρόεδρος Δ.Σ. ο Στέφανος Διαμαντής

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Οι δημαιρεσίες που έγιναν το βράδυ της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου εξέλεξαν το νέο προεδρείο για τη θητεία 1.9.2019 έως 6.11.2021. Αξιοσημείωτο ότι ήταν παρόντα και τα 33 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρώτη ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία προέδρευσε η πλειοψηφήσασα Δημοτική Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού, Αναστασία Σιμητροπούλου.
Σύμφωνα με τις διαδικασίες που έχουν οριστεί τη θέση του Προέδρου καταλαμβάνει σύμβουλος από την παράταξη του εκλεγέντος Δημάρχου, τη θέση του Αντιπροέδρου από την παράταξη που αναδείχθηκε δεύτερη εκλογική δύναμη και τη θέση του Γραμματέα από την παράταξη που αναδείχθηκε τρίτη εκλογική δύναμη. Από κάθε παράταξη προτάθηκε μόνο ένας υποψήφιος, έτσι δε χρειάστηκε να προηγηθεί ψηφοφορία ενδοπαραταξιακά.
Από την παράταξη του εκλεγμένου Δημάρχου, ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, υποβλήθηκε μία υποψηφιότητα του κ. Διαμαντή Στέφανου.
Από την παράταξη ΑΛΙΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ που αναδείχθηκε δεύτερη σε εκλογική δύναμη υποβλήθηκε μία υποψηφιότητα του κ. Τσαμπαρλή Νικολάου.
Από την παράταξη ΑΛΙΜΟΣ, ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ! που αναδείχθηκε τρίτη σε εκλογική δύναμη υποβλήθηκε μία υποψηφιότητα του κ. Δόγκα Δημητρίου.
Η μυστική ψηφοφορία που ακολούθησε ανέδειξε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Στέφανο Διαμαντή με 30 ψήφους ΥΠΕΡ (2 ΑΚΥΡΑ, 1 ΛΕΥΚΟ) σε σύνολο 33.Ο Νίκος Τσαμπαρλής αναδείχθηκε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με 23 ψήφους ΥΠΕΡ (8 ΑΚΥΡΑ, 2 ΛΕΥΚΑ) σε σύνολο 33. Και ο Δημήτρης Δόγκας αναδείχθηκε Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου με 24 ψήφους ΥΠΕΡ (6 ΑΚΥΡΑ, 3 ΛΕΥΚΑ) επίσης σε σύνολο 33.

Οικονομική Επιτροπή

Με θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έως την 6η Νοεμβρίου 2021, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής στο Δήμο Αλίμου είναι τα εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  2. ΠΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  3. ΓΚΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ –
    ΘΕΟΔΩΡΑ
  4. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  5. ΤΣΑΜΗΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  2. ΞΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  3. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  4. ΠΑΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
  5. ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  6. ΔΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Με θητεία από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έως την 6η Νοεμβρίου 2021, τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας στο Δήμο Αλίμου είναι τα εξής:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  2. ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  3. ΦΑΛΙΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  4. ΔΟΥΔΩΝΗ ΕΥΔΟΞΙΑ
  5. ΤΣΑΜΗΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ

  1. ΒΕΡΓΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  2. ΞΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
  3. ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  4. ΠΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  5. ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  6. ΔΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Από τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής απείχε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι» Κώστας Χαρίτος.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 7 Σεπτεμβρίου 2019]

Scroll to Top