Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Χάρης Θεοχάρης: «Ο νότιος τομέας ως κέντρο ανάπτυξης»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση με πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης η κεντρική ομιλία του Χάρη Θεοχάρη, υποψήφιου Βουλευτή στο Νότιο τομέα των Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, στο Ανοιχτό Θέατρο της παραλίας του Αλίμου. Τη θερμή αυτή βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος, Χριστίνα Βίδου, σε ένα πρωτοποριακό σκηνικό, με κοντέινερς να πλαισιώνουν την σκηνή και φώτα.
Σημαντική και τιμητική στιγμή της βραδιάς, ο χαιρετισμός της π. Υπουργού, Μαριέττας Γιαννάκου, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Χάρη Θεοχάρη «είναι ένας άξιος άνθρωπος με ήθος και αποτελεσματικότητα, που γνωρίζει την ελληνική διοίκηση και τα πράγματα. Το πολιτικό προσωπικό πρέπει να έχει τις ανάλογες γνώσεις». Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κοινωνική αποτελεσματικότητα, τονίζοντας πως η οικονομία και ο εκσυγχρονισμός πρέπει να ενισχυθούν, ώστε να δημιουργηθεί το περιβάλλον, για να επιστρέψουν οι νέοι στη χώρα μας.
Καλή επιτυχία στον κ. Θεοχάρη ευχήθηκε με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ξεκαθαρίζοντας πως ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους, που έχουν τα χαρακτηριστικά του υποψήφιου Βουλευτή. Επίσης, τον ευχαρίστησε που διάλεξε την περιοχή του Αλίμου για μία τόσο σημαντική στιγμή.
Κατά την ομιλία του, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα και στον στόχο της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που δεν είναι άλλος από το να ξεκολλήσει η Ελλάδα από το τέλμα της μετριότητας, από τα χρόνια της μιζέριας και της απραξίας. Επεσήμανε τους βασικούς πυλώνες και το σχέδιο της ΝΔ, που στοχεύει σε «Ανάπτυξη, Δουλειές και Εθνική υπερηφάνεια».
Αναφερόμενος στον Νότιο τομέα, τόνισε πως «ο νότιος τομέας ήταν και είναι για μένα μια εκλογική περιφέρεια πρόκληση, γιατί αποτελεί μία μικρογραφία της ελληνικής κοινωνίας. Με τις προκλήσεις, τις αντιθέσεις αλλά και τις προοπτικές της. Ο Νότιος Τομέας μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει». Τέλος, υποστήριξε πως στόχος είναι μία Ελλάδα και πάλι στο προσκήνιο.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 6 Ιουλίου 2019]

Scroll to Top