Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Έξι προτεραιότητες στην ατζέντα του Παντελή Κασιδόκωστα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ο Παντελής Κασιδόκωστας είναι Αναπληρωτής Δήμαρχος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος και πρώην Πρωταθλητής του Θαλάσσιου Σκι. Μέσα από την σχεδόν δεκαετή ενασχόλησή του με τα κοινά στο πλευρό του αδελφού του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και στη συνέχεια με τον σημερινό Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο Παντελής Κασιδόκωστας έχει προσφέρει σημαντικό έργο στους τομείς της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, στην προστασία του περιβάλλοντος και των αδέσποτων ζώων καθώς και ιδιαίτερα στη διαφύλαξη και διατήρηση της φυσιογνωμίας της περιοχής.
Ο Παντελής Κασιδόκωστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βουλιαγμένη, είχε την ευκαιρία όμως να κατοικήσει και στις τρεις δημοτικές ενότητες γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις αδυναμίες που τις χαρακτηρίζουν.
Είναι παντρεμένος με τη συγγραφέα Πέπη Μούστου και έχει έναν γιο, το Δημήτρη Κασιδόκωστα.

Για την επανεκλογή του το 2019, ο Παντελής Κασιδόκωστας θέτει τις εξής προτεραιότητες:

  1. Τη διαφύλαξη και διατήρηση της φυσιογνωμία και των 3 Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.
  2. Τη συνεχή αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων μέσα από την εκτέλεση αναγκαίων έργων υποδομών με τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής, της Περιφέρειας, του Κράτους αλλά και μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
  3. Την προστασία του περιβάλλοντος.
  4. Την προσφορά και παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη. (Άστεγους – Άνεργους – Ηλικιωμένους – Αδέσποτα Ζώα).
  5. Την υπεύθυνη τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής με πυξίδα τη διατήρηση της φυσιογνωμίας του τόπου, τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος αλλά και του φυσικού κάλους του Δήμου 3Β.
  6. Τη συστηματική και έξυπνη διοίκηση και διαχείριση των πόρων και του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου με έμφαση στην εκτέλεση σημαντικού και αξιέπαινου έργου κατά τη διάρκεια της επόμενης Δημοτικής θητείας.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Μαΐου 2019]

Scroll to Top