Από τον Άλιμο πέρασε η φλόγα της 20ης λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το απόγευμα της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου δεν ήταν ικανές να εμποδίσουν τη διεξαγωγή της 20ης λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών, με τη φλόγα να περνά από τον Άλιμο.

Η φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της στις 19:00 στην Μαρίνα Αλίμου και μετά από μία ώρα έφτασε στο ανοικτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» στο Άνω Καλαμάκι, συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανο Διαμαντή, τα μέλη του Συλλόγου Αιμοδοτών Εθελοντική Κοινωνική Αλληλεγγύη, αθλητές τοπικών συλλόγων, προσκόπους και δεκάδες παιδιά.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης στην τελετή λήξης της Λαμπαδηδρομίας με δηλώσεις του τόνισε την σημασία του εθελοντισμού, το πόσο σημαντικό για την ανθρώπινη ζωή είναι όλοι μας να συμμετέχουμε στην αιμοδοσία δίνοντας ελάχιστα λεπτά από τον πολύτιμο μας χρόνο. Μοιράστηκε επίσης μαζί με τον κόσμο την αισιοδοξία του για ένα καλύτερο μέλλον, βλέποντας όλα αυτά τα μικρά παιδιά να συμμετέχουν στην υπέροχη αυτή προσπάθεια.

Το παρών στην σπουδαία προσπάθεια μεταξύ άλλων έδωσαν: ο αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία Γιάννης Βέργης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Ξένου, Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη και Αναστασία Σιμητροπούλου, η οποία είναι και Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 24 Σεπτεμβρίου 2022]

Scroll to Top