Με συμβολισμό και εγκαρδιότητα η επίσκεψη στα καταστήματα της Ηλιούπολης από τον Στάθη Ψυρρόπουλο

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά

Παρά τις μάσκες που καλύπτουν τα πρόσωπα στο μεγαλύτερο μέρος τους, τα χαμόγελα και η εγκαρδιότητα δεν κρύφτηκαν κατά τις συναντήσεις που είχε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» και υποψήφιος Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος.

Εφοδιασμένος με ρόδια χριστουγεννιάτικα που φέρνουν τύχη και γούρι, με ευχετήριες κάρτες και με ζεστά χαμόγελα ο Στάθης Ψυρρόπουλος περπάτησε μεγάλο μέρος της πόλης για να ευχηθεί προσωπικά σε καταστηματάρχες και πολίτες.

Στη δράση αυτή που έλαβε χώρα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, δεν ήταν μόνος. Είχε πλαισιωθεί από νέους, άντρες και γυναίκες, συνοδοιπόρους στο πολιτικό εγχείρημα και μαζί έστελναν μηνύματα αισιοδοξίας. Στο πλευρό του και δύο μικρά παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι που με τα παιδικά τους χαμόγελα μοίραζαν τις έντυπες ευχές της παράταξης.

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος αγκαλιάστηκε από τους δημότες που με θέρμη υποδέχτηκαν την παρουσία του και μάλιστα εκμεταλλεύτηκαν τη στιγμή για να του εκθέσουν ανησυχίες, προβληματισμούς και παράπονα από την τρέχουσα δημοτική περίοδο.

Οι επιχειρηματίες της πόλης αλλά και οι κάτοικοι έδειξαν ότι είχαν φέτος πιο ανάγκη από ποτέ την προσωπική επαφή – ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι η πανδημία έχει στερήσει τη δια ζώσης επικοινωνία τους προηγούμενους μήνες. Η ημέρα ήταν μεγάλη και ο χρόνος παρόλα αυτά λίγος για να μπορέσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος να καταγράψει απορίες και προβληματισμούς. Αρκέστηκε στις ευχετήριες συζητήσεις, δίδοντας όμως την υπόσχεση ότι θα περάσει σύντομα για να τους ακούσει με προσοχή και να θέσει όλα αυτά υπόψιν στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης, συμβάλλοντας στη δρομολόγηση λύσεων.

«Τελικά η απάντηση στο κρύο είναι μία ζεστή Καλημέρα και Χρόνια Πολλά από την καρδιά μας!Επισκεφθήκαμε τους επιχειρηματίες της πόλης μας την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου μία κρύα μέρα, αλλά παρά τις αντίξοες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19, ζεσταθήκαμε, νιώσαμε άνθρωποι, εισπράξαμε συναισθήματα φιλοξενίας και αγάπης.Δεν χρειάζονται πολλά για να αισθανθούμε και πάλι καλά μέσα μας: αγάπη, μία απλή χειρονομία, μία κάρτα με ειλικρινή συναισθήματα, ένα κοίταγμα στα μάτια ανθρωπιάς. Τόσο απλά.Ο συνδυασμός μας “Πρώτα η Ηλιούπολη” ήταν εκεί με απόλυτη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η αγορά και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να πραγματοποιήσουν τα γιορτινά τους ψώνια στην πόλη που μεγαλώνουμε, ζούμε και σκεφτόμαστε», δήλωσε ο Στάθης Ψυρρόπουλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύνθεση με τα ρόδια ήταν χειροποίητη δίδοντας έτσι έναν ακόμη πιο προσωπικό τόνο και συμβολισμό στο δώρο που προσφέρθηκε.

«Οι δημότες θα το εκτιμήσουν και θα εμπιστευτούν ένα νέο άνθρωπο. Καλή επιτυχία Στάθη! Συνέχισε έτσι», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Τσαρπαλής αποτυπώνοντας την προσωπική του εκτίμηση από την πρωτοφανή υποδοχή του κόσμου που για πρώτη φορά έβλεπαν στην πόλη τους μια τέτοια ενέργεια. Πρόκειται για μια κίνηση που θυμίζει και στον ίδιο πολλά, αφού και εκείνος ως υποψήφιος Δήμαρχος Αργυρούπολης προ πολλών ετών είχε κάνει αντίστοιχες ενέργειες που το βγήκαν μόνο σε καλό.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Δεκεμβρίου 2021]

Scroll to Top