Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ενισχύει περαιτέρω τον επιχειρησιακό της εξοπλισμό, καθώς απέκτησε ένα νέο βαν, το οποίο παραχωρήθηκε για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της υπηρεσίας και των εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο.
Το νέο όχημα αναμένεται να διευκολύνει τις μετακινήσεις των εθελοντών, να βελτιώσει τον συντονισμό των δράσεων πολιτικής προστασίας και να συμβάλει στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης, όπου απαιτείται η άμεση παρουσία των δυνάμεων του Δήμου.
Η δημοτική αρχή εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την εταιρεία Χαχαλάς για τη δωρεά του οχήματος, επισημαίνοντας ότι η συμβολή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας και την καλύτερη θωράκιση της τοπικής κοινωνίας.







