Δημήτρης Ραμαντζάς Ένας Αργυρουπολίτης στην Περιφέρεια Αττικής

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

O Δημήτρης Ραμαντζάς είναι Ιδρυτής και CEO του Εκπαιδευτικού Ομίλου So Easy, διαχειρίζεται καθημερινά 89 κέντρα εκπαίδευσης, με 630 εκπαιδευτικούς και 104 διοικητικούς υπαλλήλους. 

Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Ροζάκη και πατέρας τριών παιδιών.  

Στην πορεία των σχεδόν 30 ετών που βρίσκεται στον χώρο της επιχειρηματικότητας και της εκπαίδευσης, έχει βραβευτεί αρκετές φορές για την επικέντρωση του Ομίλου στη Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία και στην ικανοποίηση των εκπαιδευομένων και των οικογενειών τους. 

Από το 2010, είναι πλέον Ιδρυτής και CEO του Easy Franchise, που διαχειρίζεται και εκπροσωπεί 17 ελληνικά brands εντός και εκτός συνόρων, για το οποίο έχει τιμηθεί με το βραβείο “Franchise Leader”. 

Είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου ΕΕΑ και ΠΕΣ Αττικής, μέλος του Φορέα Διαχείρισης Κοινοχρήστων για το Ελληνικό και Εκλεγμένο μέλος ΔΗΜ.ΤΟ Ελληνικού Αργυρούπολης. 

Η ενασχόλησή του με την επιχειρηματικότητα και η διαχείριση ενός τόσο μεγάλου Ομίλου τον έχουν διδάξει τις αξίες της συνεργασίας, της αποτελεσματικής επικοινωνίας, της επίλυσης προβλημάτων και – φυσικά – της προσωπικής εργασίας, χωρίς την οποία δεν κατακτάται κανένας στόχος. 

Σε αυτές τις εκλογές, είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα με την παράταξη “Αττική Μπροστά” του Νίκου Χαρδαλιά. 

Για μια παραγωγική, πράσινη, ασφαλή και ανθρώπινη Αττική.

Για μια Περιφέρεια πολιτισμού και αθλητισμού.

Για την Αττική των μεγάλων υποδομών. 

Για την αναβάθμιση της Αττικής.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 23 Σεπτεμβρίου 2023]

Scroll to Top