Search
Close this search box.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τάσος Ταστάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας: Συνεργασία για την πόλη μας με Δημοκρατία, Διαφάνεια, Αλληλεγγύη & Όραμα»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ανοιχτό κάλεσμα στους συνδημότες του κάνει ο Τάσος Ταστάνης, Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας και τους ζητά με το χέρι στην καρδιά να στηρίξουν τη δημοτική παράταξη «Ανατροπή στη Γλυφάδα». Ο Τάσος Ταστάνης είναι έμπειρος στα δημοτικά ζητήματα της πόλης αφού έχει ασκήσει από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου γόνιμη κριτική και έχει καταθέσει καίριες προτάσεις για την Γλυφάδα. Από το 2011, τον τιμούν οι συνδημότες του με την ψήφο τους και τον έχουν στείλει να τους εκπροσωπήσει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης τους, σίγουροι ότι θα παλέψει για το καλό της και μόνον.
Ο Τάσος Ταστάνης, αφουγκραζόμενος τον παλμό της τοπικής μας κοινωνίας, συνεχίζει τον αγώνα για την ανατροπή στη Γλυφάδα και στο πλευρό του έχει άξια στελέχη και συνεργάτες. Στο τρέχον φύλλο του «Παλμού» με ανοιχτή επιστολή του δίνει το στίγμα της Ανατροπής, τονίζει ότι όλα είναι εφικτά, ότι «όλοι μαζί μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε την αναγκαία πρόταση για τα Δημοτικά ζητήματα στο Δήμο της Γλυφάδας και να εμπνεύσουμε τους συμπολίτες μας να συμπαραταχθούν μαζί μας. Η Γλυφάδα μπορεί και πρέπει να γίνει μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης, κέντρο της Νότιας Αθήνας. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για τη διοίκηση του δήμου μας. Όλοι μαζί γιατί θεωρώ απόλυτα αναγκαία τη δική σας συμπαράταξη στήριξη και συμμετοχή. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!», τονίζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ταστάνης.

ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια. Η πολιτική, κοινωνική και επιστημονική μου διαδρομή είναι διάφανη και γνωστή στους περισσότερους. Δώσαμε από κοινού μάχες για να υπερασπισθούμε την ποιότητα της ζωής μας, την ίδια μας την πόλη.
Η τωρινή κατάσταση της Γλυφάδας, των κατοίκων της και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτή, δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες και εφησυχασμό. Η πόλη δεν έχει ανάγκη από υποψήφιους δήθεν ανεξάρτητους που πολιτεύονται με κύριο χαρακτηριστικό το φαίνεσθαι και τα μεγάλα λόγια, που όμως εν πολλοίς συγκαταλέγονται στους βασικούς υπεύθυνους αυτής της κατάστασης που συνεχώς χειροτερεύει.
Έχει ανάγκη από συλλογική δράση για την ανατροπή αυτής της πραγματικότητας. Οι παρεμβάσεις, η δράση εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, οι τεκμηριωμένες προτάσεις που καταθέσαμε για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, η ουσιαστική αντιπολίτευση στην απερχόμενη δημοτική αρχή και τους συμμάχους της, αποτελούν εγγύηση για τη συνέχεια.
Δεν έρχομαι ως αυτόκλητος σωτήρας της πόλης και των πολιτών. Είμαι δημοτικός σύμβουλος από το 2011 ως σήμερα και από το 2014 βρίσκομαι στο Δ.Σ. ως επικεφαλής της Δημοτικής κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα» στη μάχη που δίνουμε εκατοντάδες άνθρωποι για να αλλάξει σελίδα η αγαπημένη μας πόλη.
Τονίζουμε όμως πως κανείς δεν διαθέτει την απόλυτη αλήθεια, ούτε οι προτάσεις του είναι οι μοναδικές που μπορούν να δώσουν τις αναγκαίες λύσεις για την πόλη μας και να βελτιώσουν τη ζωή μας σ’ αυτή. Και πιστεύουμε πως οι λύσεις αυτές για να υλοποιηθούν απαιτούν τη συμπόρευση όλων των δυνάμεων που έχουν σαν στόχο τη συσπείρωση και την ανάδειξη των πολιτών σε ρόλο πρωταγωνιστή, και ως βασικό ζητούμενο την ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή της κοινωνίας στα τεκταινόμενα της πόλης μας
Η Δημοτική μας κίνηση «Ανατροπή στη Γλυφάδα» συγκροτείται από δημοκρατικούς πολίτες που συμπορεύθηκαν για χρόνια στην κοινωνική ζωή της πόλης και τα κινήματα των πολιτών, από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων Πράσινων και της κεντροαριστεράς και είναι ανοικτή σε κάθε συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμπαραταχθεί μαζί μας στον αγώνα μας για να αλλάξουν ριζικά τα αυτοδιοικητικά πράγματα στην πόλη μας.
Όλοι μαζί μπορούμε να συνδιαμορφώσουμε την αναγκαία πρόταση για τα Δημοτικά ζητήματα στο Δήμο της Γλυφάδας και να εμπνεύσουμε τους συμπολίτες μας να συμπαραταχθούν μαζί μας.
Η Γλυφάδα μπορεί και πρέπει να γίνει μια πόλη πρότυπο αλληλεγγύης και δίκαιης ανάπτυξης, κέντρο της Νότιας Αθήνας.
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για τη διοίκηση του δήμου μας. Όλοι μαζί γιατί θεωρώ απόλυτα αναγκαία τη δική σας συμπαράταξη στήριξη και συμμετοχή. Είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσουμε. Και θα την κερδίσουμε όλοι μαζί!

Με εκτίμηση και σεβασμό
Τάσος Ταστάνης
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας –
Αρχιτέκτονας

Λίγα λόγια για τον Τάσο Ταστάνη

Γεννήθηκε το 1959 στη Μυτιλήνη και από το 1964 κατοικεί μόνιμα στην Τερψιθέα Γλυφάδας, όπου μετοίκησε ο πατέρας του κυνηγημένος από το μετεμφυλιακό κράτος. Ο πρόωρα χαμένος αδελφός του ο Άρης Ταστάνης ήταν ένας από τους σημαντικότερους ποιητές με αναπηρία.
Είναι παντρεμένος με την Αρχιτέκτονα Μηχανικό Ελένη Καραστεφάνου και έχουν μια κόρη που σπουδάζει στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ. Είναι Αρχιτέκτονας Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στην Τερψιθέα από το 1992 με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο των ιδιωτικών οικοδομικών έργων. Μάχιμος και έμπειρος αρχιτέκτονας μηχανικός αγωνίζεται στην πράξη για μια άλλη άποψη της Αρχιτεκτονικής, που πάνω απ’ όλα θα σέβεται, το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την κοινωνία. Ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων ΣΑΔΑΣ. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας Ελληνικό Α.Ε. και σήμερα μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΕΑΠ.
Από το 2016 είναι πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ). Έχει έντονη παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες, στους συλλόγους γονέων, στο συνδικαλισμό, στην οργανωμένη πολιτική δράση ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και τα κινήματα της πόλης μας. Πρωτοστατεί ειδικότερα στις επιτροπές κατοίκων υπεράσπισης παραλιακού μετώπου και του Σαρωνικού, του Υμηττού, των ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων, της Δημόσιας και Δημοτικής περιουσίας, της δημιουργίας πάρκου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας κ.λ.π.
Μέσα από τα κινήματα αυτά επιτεύχθηκαν άλλοτε μικρές και άλλοτε μεγαλύτερες νίκες, πάντοτε στην κατεύθυνση της διαφύλαξης της Δημόσιας περιουσίας και της βελτίωσης των συνθηκών ζωής των κατοίκων της πόλης μας και των γύρω περιοχών.
Από το 2011 έως σήμερα είναι Δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος ως επικεφαλής της δημοτικής Κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα». Είναι εκλεγμένος στις Γενικές Συνελεύσεις της ΠΕΔΑ και της ΚΕΔΕ.

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΑΛΑΤΣΗ ΦΡΑΪΛΙΧ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΟΝΤΙΚΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ
του ΜΠΕΡΝΙ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ ΜΠΑΡΑΟΝΑ
ΔΗΜΑΚΟΥΛΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΗΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΖΑΡΜΠΟΥΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΑΪΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΡΑΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΚΑΤΣΑΡΟΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
ΚΑΤΣΙΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΚΛΩΝΗ ΕΙΡΗΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΜΗΝΕΑ ΣΟΦΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΚΡΕΟΥΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΜΑΙΡΗ) του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
ΛΑΝΤΖΟΣ ΗΛΙΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΛΙΒΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
του ΕΥΘΥΜΙΟΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΜΑΓΚΑΦΩΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΜΑΚΑΝΤΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
ΜΗΝΔΡΙΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΙΓΚΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΜΟΥΖΑΚΗ ΒΟΥΓΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)
του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΠΑΣΑ ΡΑΪΚΡΙΣΤ του ΑΓΚΙΜ
ΜΠΙΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΠΥΡΡΟΥ
ΠΑΝΤΟΥ ΘΕΑΝΩ του ΘΩΜΑ
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΤΡΙΚΟΥΝΑΚΟΥ ΑΛΚΗΣΤΙΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
ΠΛΙΑΚΗ ΑΝΝΕΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
του ΙΩΑΝΝΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΠΡΙΝΤΖΗ ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΣΙΟΥΡΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΣΙΦΝΙΟΣ ΣΙΦΟΝΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΣΚΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΒΑΡΒΑΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΤΣΕΜΠΕΡΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ του ΑΝΕΣΤΗ
ΤΣΙΡΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΨΥΚΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Μαΐου 2019]

Scroll to Top